Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Moja kafeterianka z GG była i chyba nadal jest dziewicą

Polecane posty

Więc mogła mnie spotkać romantyczna historia i mogliśmy być swoimi pierwszymi partnerami, szczególnie ot tych spraw, mogliśmy nazwajem się sobie i oddac i się tej sztuki razem uczyć. Ale cholerny los mi to zabrał :(

Gość gość
Ty k***a debilu nie chce cię znać. Odp*****l się od mojej błony

Gość gość
To projekt Michała zawsze dziewicy i Modelarza. Cały czas nawija o tym samym i nic tego nie wynika.

nie jestem michalkiem pedalkiem :X według was byłem już fajfusem, 22lata, jakis pedałem a teraz michałem :D no k***a zdecydujcie sie jestem poprostu sobą i nikogo nie udaje, zakochałem się w pewnej kafeteriance i nie moge sie pogodzic ze mnie olala :(

Gość gość
Tak mi się wydawało... ale widzę ze zdradzasz wszystkie moje tajemnice nawet tak intymne, jeszcze uważasz że jestem p******a jak ty i dlatego pasujemy do siebie ? jak tak mogłeś o mnie napisać ?? Nienawidzę cie

nie zdradziem nic poważnego i nie wyjawniłem kim jesteś jak masz na imie itp i tego nie wyjawnie bo mimo wszystko chce ciebie chronic przed kafe prawikami

Gość gość
Żałuję że cokolwiek ci powiedziałam to o dziwictwie szczególnie i nie... nie pasujemy do siebie, ja jestem p******a tak ja ty uważasz

Gość gość
Jesteś jego projektem. Piszesz w kółko to samo wg tego samego schematu. Po chamsku, głupio i bez sensu.

Gość gość
Miało być że nie jestem p******a, całazienka się trzęse z nerwów

Gość gość
Nigdy się do ciebie nie odezwę, nienawidze cie rozumiesz ??? Boję się zaglądać na to forum przez ciebie :(