Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violkaqete

Seks przerywany w prezerwatywie

Polecane posty

Gość violkaqete

Moje pytanie może wydać się dość głupie i dziecinie. Wiem, że wiele tematów o tym co za chwilkę napisze. Od pół roku współżyje z moim chłopakiem. Zabezpieczamy się prezerwatywami + przed wtryskiem wyjmuje ze mnie penisa. Zawsze sprawdzamy czy gumka jest szczelna po tym czy żadne nasienie nie wypływa przez jaka dziurkę. Zatydzień powinnam dostać okresu, a obecnie dostałam brązowego plamienia, dużo kobiet pisze, ze to objaw ciąży. Co o tym myślicie? Jest jakakolwiek możliwość? Dodam, że seks był uprawiany w dni plodne.

Gość gość
Nie panikuj, nie sądzę, żeby w takich warunkach udało ci się zajść w ciążę. Tylko wyjaśnij mi, jaką przyjemność macie z tego współżycia, skoro towarzyszy wam tak histeryczny lęk prze ciążą?

Gość violkaqete
pierwszy raz się cos takiego zdarzyło żebyśmy mieli strach. Tzn może nie strach ale zainteresowanie co nie tak, to plamienie tylko mnie wystraszyło. Jednak to raczej oznaka, że okres tuż tuż?

Gość gość
Telefon Zaufania 586 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: 18.00 - 23.00 Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy . Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1 medycyny, 2 farmakologii, 3 procedur wsparcia instytucjonalnego, 4 psychologii 5 prawa, Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję

Gość gość
On musi się stresować, żeby wyjąć na czas, ty pewnie też orgazmów nie miewasz. Do tego po stosunku komisyjnie sprawdzacie prezerwatywę. Z całym szacunkiem, wolałabym w ogóle nie współżyć, niż robić przy z tego taką paranoję. Pewnie żadne z Was nie ma jeszcze 20 lat skończonych. Oczywiście nie mówię, że to źle, że uważacie, ale moim zdaniem przesadzacie z tą ostrożnością.

Gość gość
kazdy robi co chce. I nie bądź taka pewna ile mamy lat, bo się mylisz. ;) a z tego co przeżywam nie musze ci się tłumaczyć.

Gość gość
Nie chciałam cię urazić czy coś. Sadze jedynie, że powinniście trochę wyluzować. To wszystko. Plemniki nie są aż takimi komandosami, a prezerwatywa jest skutecznym zabezpieczeniem, jeśli wybieracie dobrej jakości, a facet wie jak ją prawidłowo stosować.