Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sympozja i delegacje to naprawdę same zdrady?ksiądz zachęca by nie jeździć

Polecane posty

Gość gość

Przyznam szczerze, że trochę mnie to zdziwiło. Nie jestem co prawda naiwna i wiem, że cała rzesza ludzi wyjeżdżających na "szkolenia" robi co robi, ale żeby aż tak uogólniać i twierdzić że każdy taki wyjazd to zło i na pewno się zdradzi w czasie jego trwania? Ksiądz na kazaniu tak powiedział i jeszcze dodał, że powinno się odciąć wszelkie uczestnictwo w sympozjach, szkoleniach. Czyli mam rozumieć że jak komuś w pracy proponują szkolenie to ma nie jechać, nie dokształcać się nie rozwijać, bo żona/mąż pomyśli że będzie zdrada, a na miejscu NA BANK się zdradzi? Czy tylko mi ten stereotyp wydaje się krzywdzący?

Gość gość
Jak partner ma mnie nie zdradzać tylko dlatego, że nie ma ku temu okazji, to mam w doopie taką wierność, bo nie jest ona nic warta. Jeśli ktoś nie chce zdradzić, to nie zdradzi, choćby mu inna baba gołą piczą przed oczyma machała. A jak będzie chciał zdradzić, to znajdzie ku temu okazję nawet jak pójdzie wyrzucić śmieci.

Gość gość
Nosz qrfa przeciez to zalezy od danej osoby tak jak wszystko. Masz kontrole nad soba wolna wole i ty decydujesz czy z kims isc do lozka czy nie. I nie jest ci do tego potrzebna delegacja.

Gość gość
No jeszcze tego brakowało, żeby się księża w edukację wyższą zaczęli wtrącać. Jak lekarz, stomatolog, farmaceuta, weterynarz, pielęgniarka, pracownik naukowy czy kurde ktokolwiek inny ma nie jeździć na konferencję i szkolenia. Ale pewnie głupim ludem łatwiej sterować o czym kościół katolicki marzy od dnia powstania.

Gość gość
22:49 no normalnie, wg niego ma nie jeździć. Bo na bank zdradzi. "Zrezygnować z wszelkiego dokształcania się na szkoleniach i sympozjach, odciąć to zupełnie".

Gość velka3
Radzę nie słuchać księdza w tym temacie. Wielu pracowników jest oddelegowywanych poza granice naszego kraju. Zobaczcie: http://www.koordynacja.org Nie oznacza to, że wszyscy zdradzają swoich partnerów.