Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób biegających

Polecane posty

Gość gość

co daje Wam bieganie?

Gość gość
kondycje, endorfiny, fajne cialo

Gość gość
ktos mi poleci po fajki?:-P

Ja dzęki bieganiu uniknełam operacji na kręgosłup, bardzo poprawiło moją kondycję, a i psychicznie czuję się także lepiej. Jeżeli ma się odpowiednia odzież, to i bieganie w jesień i zimę może byc przyjemne, dodatkowo zakupiłam sobie maskę dla biegaczy i osób jeżdzących na rowerze, maska RESPRO, naprawdę polecam, szczególnie dla osób które mieszkaja w miastach w których jest duży smog. U mnie niestety jest ten smog i bez maski w taka pogodę nie wyjde biegać, bo się uduszę. Maskę zamówiłam na http://respro.com.pl/

Gość gość
ja po pół roku odpuściłem; moje kolana się zbuntowały. Bieganie jest jedną z dyscyplin najsilniej obciążających stawy skokowe i kolanowe, zatem nie dla każdego to jest. Ale polecam spróbować i się samemu przekonać. Ja zrzuciłem trochę sadła dzięki temu. Oczywiście buty biegowe to podstawa. Teraz przerzuciłem się na siłownię i basen; właśnie ze względu na kolana

Gość gość
Też bym chciała biegać ale siadają mi kolana i waże 97 kg. Został mi na razie fitnes i basen

Gość gość
jeszcze spacery, to ci kolan nie rozwali, a na pewno długie intensywne spacery bardzo pomogą. 10 000 kroków dziennie