Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasyna

płeć na usg widać dziewczynkę, później chłopaka

Polecane posty

Gość mamasyna

dziewckzyny, może któraś z Was miała podobny przypadek. Wczoraj byłam na USG, jestem na początku 15tc. Lekarz starał sie określić płeć dziecka. No i najpierw pokazał od dołu, było widac jakby żeńskie narządy, powiedział, że córeczka. Za chwilę jednak uznał, że "coś tam odstaje" i że jednak chłopak. Nie ukrywam, że synka juz mam i chciałabym córeczkę, narobił mi nadziei przez 2 minuty. Czy któraś z Was miała tak, że lekarz coś tam widział, jednak okazało się, że jest dziewczynka?

Gość gość
W 18 tc lekarz mi powiedzial ze dziewczynka, w 21 natomiast sama na usg widzialam siusiaka i jajeczka. Urodzil sie chlopiec.

Gość gość
znajoma tak miała -najpierw na usg córka (była juz po 20tc) a na kolejnym usg syn. Jeszcze nie urodziła ale kolejne usg potwierdziło syna.

Gość gość
Raczej mylą sie w drugim kierunku. Z chłopczyka nie zrobią dziewczynki. U mnie lekarz powiedział że bedzie dziewczynka a z aza kilka dni, że chłopiec i tak juz zostało.

Gość gość
Każdy potwierdza regule. Często mówią ze dziewczynka a pozniej okazuje sie chłopiec na odwrót raczej nigdy.

Gość gość
15 to jeszcze wczesnie