Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela masz na swojej poPGRowskiej wiosce muzeum sztuki młynarskiej

Polecane posty

Gość gość

oraz izbe regionalną to są dwie kolejne rzeczy o których sie wczoraj dowiedziałem oprócz tych wszystkich rzeczy i wadarzen jakie ci od miesięcy wymieniałem ps a w tej izbie regionalnej są prezentacje pokazy wystawy z całego regionu rejonu województwa wraz z eventami w Namysłowie ciagle cos sie dzieje a ty dalej go za dziure uznajesz (pewnie z zazdrosci) bo pewnie na poPGRowskiej wiosce mieszkasz bezrobotny frajerze

Gość gość
a tu zacytuje ciebie co pisałeś przed chwila i ci odpisze przestań wklejać tę wiejską młodzież; nikogo to nie interesuje poza nimi i ich rodzicami lapka.gif widzę, że dziś ci się w autyzmie agresor włączył pechowiec.gif jesteś tak yebnięty, że nawet cię z tej szkoły specjalnej wyprdlili i teraz całymi dniami się leniu nudzisz i bredzisz na forum. Idź lepiej uprzątnij ten chlew na podwórku i psa wyprowadź Zresztą syf w tej patolskiej chałupie też mógłbyś ogarnąć lapka.gif ja ci co do tego zaraz cos napisze

Gość gość
wiejska młodziez tak wiejska młodzież tak ? a ty kim k**wa sk**wysynie jestes co za kogo ty sie śmieciu i to w dodatku nienormalny za kogo ty sie bezrobotny żałosny biedny zakompleksiony frajerze co tylko wszystko krytykujesz a sam jestes nieudacznikiem siedzacym 24/h na dobe na kafe czyli mam dowód ze jestes biednym bezrobotnym frajerem co ma kompleksy i sie wywyzsza i nie wie czy jest chłopem czy babą zdecyduj sie wreszcie kim jesteś bo doskonale wiem ze tamte nicki sa twoje i ty też o tym wiesz i załosny to jesteś ty sk**wysynie i to ty udowadniasz ze jestes nienormalny ja na twoje wpisy tak sie wk**wiam az mnie nosi gdybym cie k**wa dorwał to wziął bym siekiere i bym ci łeb odpie**olił nie w przenosni tylko naprawde albo byś dostał tak po mordzie ze bys zęby z ziemi zbierał frajerze bo ja potrafie przypie**olić w necie jesteś mocny w gębie a w rzeczywistoscci na swojej poPGRowskiej wiosce byś lał w gacie sk**wysynie

Gość gość
i patologią w dodatku bezrobotną to jesteś ty bo 24/h na dobe tu siedzisz i wypisujesz s*********e i sie wywyższasz skoro ja wg ciebie biedaku żyje w chlewie i syfie to w czym takim razie ty żyjesz i ps i to ty jesteś nienormalny nie ja i ty to właśnie udowodniłeś o piszesz jako ja przecież doskonale wiesz ze to ty ten temat złodzieju założyłeś nie ja i mam stuprocentowy dowód że te wszystkie nicki które ja miałem a ty mi je ukradłes to twoje nicki i nie wmawiaj mi ze nie pisze z jedna osoba i dobrze o tym wiesz bo pisze właśnie z jedna osoba i dobrze o tym wiesz piszesz ze ja jestem uposledzony a ty jak sie zachowujesz sto razy gorzej złodzieju i nie wmawiaj mi że nie pisze z jedna osobą bo pisze i zdecyduj sie czy jesteś chłopem czy babą