Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta 62 lata urodzila dziecko.

Polecane posty

Gość gość

Hiszpanska lekarka urodzila trzecie dziecko w wieku 62 lat. Drugie majac 52 lata. Informacja dla tych, ktore uwazaja, ze kobiety 40-to letnie sa za stare na dziecko :)

Gość gość
patologia i tyle. a kobieta jest straszna egoistka, nie obchodzi jej, ze moze nie dozyc nawet matury dziecka....

Gość gość
tylko ze dziecko bedzie pokrzywdzone bo matka nie nadazy za dzieckiem. Z reszta polki nie chca rodzic dzieci nie chca byc matkami bo walcza o aborcje.

Gość gość
Czytalam, ze powiedziala, ze jest zdrowa i jej corka bedzie miala 30 lat jak ona bedzie miec 92.. Jej pierwsze dziecko ma teraz 27 lat. Najstarsza kobieta urodzila zdrowe dziecko w zeszlym roku majac lat 70-at. Dziwne to troche, ale mozliwe jak widac. Moja tesciowa urodzila siostre meza (wpadka!) jak miala 52 lata. Umarla w wieku 95-u lat.

Gość gość
Dziecko w pieluchach razem z matka

Ale ona jest już nawet na babke za stara:D Po za tym jak można sie jeszcze grzmocić w tak starczym wieku:o🖐️

Gość gość
Znaczna wiekszosc 60-ciolatek nie uzywa pieluch :-) Tesciowa byla wysportowana wioslarka. Dwa miesiace przed smiercia przeszla na pieluchy po zlamaniu kosci udowej. To zlamanie ja dobilo bo zawsze byla w biegu i do konca byla bardzo sprawna umyslowo. Nie jestem jednak za sztucznym zapladnianiem kobiet po 50-ce. Tesciowa wpadla.

Gość gość
Hej Piwosz, ta lekarka zostala zaplodniona w klinice w Madrycie, a zycie seksualne zalez od kondyji fizycznej. Francuski nobelista Vitor Hugo zostal ojcem majac 82 lata!

Skrajna nieodpowiedzialność. Zbyt małe szanse, że da radę dziecko wychować a zbyt duże, że osieroci je przed maturą. Ja nie odważyłbym się :O

Gość gość
dziś tyle ludzi na swiecie zyje bez matek... jedne zmarly przy porodzie, inne ciezko chorowaly i tez ich nie ma, jeszcze inne oddaly swoje dzieci,a wiele zginelo w wypadkach nie ma sie co nazywac skrajna nieodpowiedzialnoscia rodzenie dzieci w tak szokujacym;-) wieku dala ZYCIE i to zycie moze byc o niebo szczesliwsze niz miliardy tzw *normalnych*

Gość gość
Pulchny, nie rok tylko 3 lata pozniej. To prawda, ze dziecko nie poznalo swojego ojca, ale ile dzieci nie zna taty bo uciekl, nie chcial dziecka lub umarl. Victor Hugo zostawil po sobie majatek dla zony i swojego dziecka, wiec zapewnil im utrzymanie, a nie uciekl zeby sie wymigac od alimentow.

gość dziś Niuans :) gość dziś Naprawdę nie widzisz różnicy między prawdopodobieństwem a prawie pewnością. Powtarzam - Ja nie odważyłbym się i proszę moje zdanie szanować

Gość gość
Pulchny, szanuje Twoje indywidualne zdanie, ale to jest Twoj indywidualny poglad. Ciekawe ile masz lat :) Ja nigdy nie poszlabym do lozka z 82-letnim starcem (nawet bogatym pisarzem). Wtedy byla jednak inna kultura i duzo wiecej biedy niz dzisiaj.