Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujmy psa Aresa

gościu od Namysłowa gdzie teraz jest Pies Ares?

Polecane posty

Gość ratujmy psa Aresa

Marznie i umiera z głodu, pragnienie i zimna na krótkim łańcuchu?

Gość ratujmy Psa Aresa
Pisałeś, że płot nowy robicie (sic!) a buda licha i brudna (sic!) P.s. i czemu nie chodzisz do szkoły?

Gość gość
Nie chodzi bo nie moze bo go wyrzucili za to ze odstawal i intelektualnie od reszty uczniów w tej oto placówce: ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH ul. STASZICA 8 46-100 NAMYSŁÓW. kontakt telefoniczny: + 48 77 4 100 522 fax: +48 77 4 100 522

Gość gość
mateusz kołbuc - powód - niskie iq -skutek - wyrzucenie z placówki zespół szkół specjalnych ul. staszica 8 46-100 namysłów. kontakt telefoniczny: + 48 77 4 100 522 fax: +48 77 4 100 522

Gość ratujmy Psa Aresa
Ale jego rodzica chyba są normalni skoro mają firmę, więc czemu nie mają empatii do zwierząt ?

Gość gość
Powtarzam po raz trylion ze nikt sie gościu od homocwela Nad psem nie znęca zrozum to zrozum ze codziennie przez wiekszosc dnia pies biega luzem ma Bude wode jezdzenie chrupki ps to nie jest licha Buda zrozum to Ile razy zdziro p***bozdziro mam Ci to jeszcze powrarzac to ty jesteś nienormalny nie ja

Gość gość
znowu się głupkowi wydaje, że z jedną osobą cały dzień pisze :D

Gość gość
co gościu od homocwela taki tępy jesteś ze nie rozumiesz co sie do ciebie pisze ile razy mam mówić ze goofno cie to powinno obchodzić jak zyje gdzie żyje jak zyje i gdzie mieszkam co robie ps z pewnościa zyje lepiej i w lepszych warunkach niż ty i nie jestem biedny w pezeciwieństwie do ciebie ps nie jestem uposledzony chory psychicznie nie byłem nigdy w psychiatryku i nie chodziłem do szkoły specjalnej przecież to ty udowodniłeś że to ty jesteś upośledzony i nienormalny i spójrz s*******u lepiej na siebie i przestań mnie wreszcie gnębić i nękać s*******u

Gość gość
nie wydaje mi sie że z jedną osobą pisze i dobrze wiesz ze pisze z jedną osobą czyli z tobą i dobrze o tym wiesz i nie zrobisz ze mnie idioty bo wiem ze pisze z jedną osobą i ty o tym dobrze wiesz

Gość gość
dowód że pisze z jedna osobą i że to ty masz coś z głową a nie ja zdradziłes sie bo kiedys mi nick kawosz 96 misio 6 ukradłeś potem mi nick namysłów województwo opolskie ukradłeś a nagle dzisiaj mi ukradłeś niby przypadkiem nick mateusz kołbuc przypadek ? nie sądze wiec daruj sobie uposledzony głupku z pgrowskiej okropnej wsi,polkowskie przynajmniej nie miało pgrów już wiem ze ty opole kalisz namysłów nazywasz dziurami z zazdrosci bo o tych miastach możesz sobie pomarzyć

Gość gość
Bo se starego zaraz wysrasz cwelu co matka g****ila trzepaczką do podłogi . Cały Namysłów i wszystkie lepianki wiedzą że Poprawa zrobiła z ciebie ludzki kibel twój ryj do dla niej sedes i wali ci stodoły stolcowe obrzydliwy jepany (to kolejny dowód że to ty bo kiedyś nazywałeś namysłów meliną kartonową i lepiankami) i co to ty udowodniłeś że jesteś nienormalny nie ja po tych wpisach widać ze to ty masz coś z głową nie ja

Gość gość
skoro tak piszesz to na sto procent to ty jesteś gosciem od stolca i zamieszczasz zdjęcia s******ej d**y to ty masz coś z głową nie ja ps za kogo ty sie uwazasz uczepiłeś sie mnie kradniesz wszystkie moje nicki obrazasz mnie podajesz moje dane nękasz gnębisz wszystko krytykujesz nawet moje mieszkanie przeciez prawda jest taka że ty o takim domu oraz o firmie możesz sobie pomarzyć ty to zazdrosc***iszesz, rodzice maja firme mamy ładny dom wyjezdzamy w różne czesci polski nie tylko do zakopca a ty jestes bezrobotny bo 24/h na dobe tu siedzisz mnie obrazasz zamiast pracować taka jest prawda i przestań sie uwazac za niewiadomo kogo bo jesteś nikim i śmieciem

Gość gość
i gościu od stolca/vel homocwela udajesz że mnie nie widzisz co? spójrz 13:32 ja prdle co za idiota to ty udowadniasz ze jestes uposledzony nie ja piszesz jako ja a dobrze wiesz ze to ty piszesz nie ja co ty chcesz mi wmówić przeciez wiesz ze ten komentarz napisałes ty nie ja xxx ps i zdradziłes sie bo kiedys mi nick kawosz 96 misio 6 ukradłeś potem mi nick namysłów województwo opolskie ukradłeś a nagle dzisiaj mi ukradłeś niby przypadkiem nick mateusz kołbuc przypadek ? nie sadze wiec daruj sobie uposledzony głupku z pgrowskiej wsi polkowskie przynajmniej nie miało pgrów już wiem ze ty opole kalisz namysłów nazywasz dziurami z zazdrosci bo o tych miastach możesz sobie pomarzyć

Gość ratujmy Psa Aresa
Powtarzam po raz milionowy nie jestem gościem od homocwela. P.s. gdzie Ares spędzi zimę ODPISZ

Gość gość
Jesteś gościem od homocwela dobrze o tym wiesz to ty mi nicki ukradasz a im jesteś co? To ty gościu od homocwela vel gościu od stolca jesteś poznaje po stylu pisania

Gość gość
Ps I odp*****l sie ode mnie ps pies codziennie przez wiekszosc dnia biega luzem ma Bude wode jezdzenie chrupki itd wiec odp*****l sie ode mnie raz na zawsze ps gdzie mieszkasz?

Gość ratujmy Psa Aresa
Nigdy w życiu nie ukradłam Ci nicka ani nie nazwałam homocwelem. To Naczel od Noxelii.

Gość ratujmy Psa Aresa
Goście od homocwela Ares nie obchodzi sam 1000000 razy pisał że ma gdzieś psa. A ja sie pytam gdzie Ares spędzi zimę.

Gość gość
W domu w kotłowni przy piecu jak Co Roku tam bedzie miec legowisko wode chrupki jezdzenie ps to ty jesteś gościem od homocwela

Gość ratujmy Psa Aresa
Nie jestem od homocwela. Jestem w ciąży i bywam tu sporadycznie. Pisałam to już 1000000 razy

Gość gość
Up