Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa zmyśla na nasz temat

Polecane posty

Gość gość

Potrafi obdzwonić rodzinę zmyślając bzdury np. Miała katar ale obdzwoniła rodzine ze jest ciężko chora a my mamy w dooopie przyjechac się nią zająć. ( mieszkamy z granica mamy 2 mies. Synka a z nią mieszka syn) potrafi dzwonić po rodzinie i paplać na nas nieziemskie farmazony, jak żyć

Gość gość
nic nowego, zawsze tak jest, przyzwyczaj się

Gość gość
Stare mitomanki należało by leczyć, moja paplaka ze zle zajmujemy sie dziećmi, wmawiala każdemu chorobę a na koniec jak jej wszystkie ploty wyszły na jaw , udawala zawal- nienormalnie babsko , nikt w rodzinie nie bierze na poważnie tego co ona gada

Gość gość
Nie pierdziel farmazonów,mieskasz za granicą i cała rodzina śle ci wieści co tesciowa mówiła ha a ha,debilka Licha prowokacja tak tępa jak ty!!!!

Gość gość
Uwazam ze jezeli ktos klamie i przylapie go na tym, nalezy te osobe skonfrontowac z jej klamstwem, najlepiej w obecnosci osob do ktorych i o ktorych klamala. Wiem ze to nie zawsze mozliwe. Moja tesciowa zalatwilam wlasnie w Taki sposob na rodzinnej imprezie (swieta) gdzie bylismy my i kilka innych osob, do ktorych klamala na nasz temat. Zwrocilam sie glosno do jednej z tych osob : do Ciebie xxxx (imie tesciowej) mowila o nas, ze ........ . Osoba ta byla zaskoczona, ale potwiedzila. Nastepne slodkie pytanie do tesciowej : dlaczego opowiadasz innym o nas nieprawde ? I ta dluga cisza po pytaniu, i spojrzenie sploszonego, zlapanego zlodzieja na goracym uczynku. Nadal nie jestem ulubiona synowa (nigdy o to nie walczylam), ale mam przynajmniej respekt.

Gość gość
Ja póki co jestem jedyną synową, ale siostra męża dzwoni i opowiada nam ze mamunia do niej dzwonila i jęczała ze źle dzieckiem sie zajmuję, ze na święta nie chcemy przyjechać, a pozatym ze po ciąży jestem gruba itd prosiłam ją żeby nam nie streszczała tych rozmów ale zawsze cos jej się wypsnie, wkurza mnie ze teściowa zmyśla na różne tematy żeby zrobić ze mnie i męża świnie

Gość gość
bo baby są wredne,jak nie teraz to później,pewnie tez takie bedziecie

Gość gość
To ze MY baby jestesmy wredne to racja niestety