Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w podrywaczu

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę sobie z tym już poradzić... 2 miesiące temu na parapetówce znajomej spotkałam chłopaka, to jakiś kolega kolegi tej koleżanki (niewazne,chodzi o to że ona go nie zna). Miałam wrażenie że coś zaiskrzyło, on ma 22 lata, ja 21, jednak zdawalam sobie sprawę z tego że to typ podrywacza,ktory pewnie w telefonie ma numery wielu lasek.. Więc do niczego nie doszło,tylko rozmawialiśmy,potem jak siedzielismy to mnie lekko objął, po imprezie kilka dni pozniej napisał wiadomość na facebooku, taki gif słodki, pomyslalam ze pewnie wysyla cos takiego wielu dziewczynom i odpisalam tylko : hmm ? I nic, nie odpisal. I tak jakos od 2-3 tygodni zaczelam o nim myslec, nie wiem czemu, ale nie moge przestac, wspominam wszystko co mowilismy , jak sie na mnie patrzyl, usmiechal, jego zapach,wszystko. Nie wiem co z tym zrobic, on czasami w soboty chodzi do takigo klubu gdzie czasem sa koncerty a czasem imprezy, wiem to z facebooka,ale zadna z kolezanek nie chce isc ze mna bo mowia ze niewarto dla takiego faceta.

Gość gość
Daruj sobie będzie zdradzal taki typ

Gość gość
Chcialabym sobie darować,ale nie potrafie przestac o nim myslec,nie znam go dobrze nie wiem jaki jest naprawde, najgorsze jest to ze nikt inny mi sie nie podoba,mysle tylko o nim, nie wiem co zrobic zeby sie do mnie znowu odezwal

Gość gość
Tak się zastanawiam czy to nie przez to że on okazał ci trochę zainteresowania a potem olał twój wpis na facebooku, teraz ty porządasz jego uwagi, bo brakuje ci faceta, a może z powodu tego gifa masz żal że nie dałaś mu szansy? Może myślisz że mu smutno i chcesz go pocieszyć heh takie gdybanie

Gość gość
I właśnie tak to działa i właśnie to potwierdza że kobiety to idiotki, obcy gość, nie wie o nim totalnie nic, ale wystarczyło że facet zrobił jakieś tam wrażenie po czym zniknął, a kobieta zaczyna o nim myśleć, aż w końcu zakochuje się w tej swojej wyobraźni.

Gość gość
nie wiem co zrobic zeby sie do mnie znowu odezwal x Zrób to co inne kobiety, daj się przelecieć a "miłość" szybko ci minie.