Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela prawda to? prawda boli psycholem jesteś

Polecane posty

Gość gość

przykro mi bardzo wydało sie zdemaskowałem cie ty mi do piet nie dorastasz ty skoro 24/h/7/365 dni w roku siedzisz na kafe zamiast pracować to piszesz na kafe ps o takim domu jak ja mozesz sobie pomarzyć i o moich "biedawakacjach"też bo w d***e byłeś i goofno widziałes zachowujesz sie jak typowy wieśniak wywyzszasz sie uwazasz sie za niewiadomo kogo a dobrze wiesz ze o firmie takim zyciu jak ja mam mozesz sobie tylko pomarzyć s*********e już wiem że ty to z zazdrośc***iszesz i tyle przykro mi bardzo chcesz sie wyżyć to idź do lasu sie wyzyj na drzewach i wrzuć na luz

Gość gość
up zachowujesz sie jak wiesniak bo sie wywyższasz i udajesz niewiadomo kogo i [krytykują osoby z zazdrosci czyli to ty mieszkasz w lepiance co masz ładny dom? nie bo mieszkasz w starej zaplesniałej norze na zadupiu i dziurze po PGR masz firme? nie ps o takim zyciu i takich dochodach możesz sobie pomarzyć) w zadnej nawet duzej firmie zwykły pracownik nawet 1/4 tego nie zarobi lapka.gif skończ te twoj***ajeczki jak ty dobrze zyjesz i gdzie ty nie byłeś bo ja po polsce jezdze rodzice mają firme mam fajny dom i widze a te twoje wychwalanie siebie to międzybajki włóz bo dobrze wiesz że to stek bzdur by sie dowartosciować