Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek ma dobrą amortyzację???

Polecane posty

Gość gość

Witam, mieszkam przy lesie i drogi mam mega dziurawe. Co polecacie?

Gość OlciaFifolcia
Najlepsza chyba będzie mura maxi cosi

Gość gość
Ja polecę ci Anexa Sporta. Też jeżdżę dużo po lesie i nie ma problemu. Ma podwójną amortyzację z możliwością regulacji. Polecam bo też jest dla mnie nowoczesny i prosty w obsłudze.

Gość gość
najlepszą amortyzacje mają citroeny

Gość gość
Posiadam Anex Sport . Jazda po terenie idealna. Podwójna regulowana amortyzacja robi swoje. Jeździ jak czołg nawet ostatnio po śniegu a przy tym dziecka nie trzęsie. Polecam 100%

Gość gość
Oooo i nawet tu sie znalazla reklama tego badziewnego anexa. Niestety wozek do kitu jak tu juz pisaly dziewczyny ktore skusily sie i kupily.

Gość gość
Potwierdzam w 100% mieszkam w górach i Anex daje radę:)

Gość gość
Te dziewczyny pewnie z konkurencji piszą, że Anex do d**y. Ja użytkuję ten model od poprzedniej zimy i z niczym nie mam problemu a jazda po piasku czy śniegu rewelacja.

Gość gość
Najlepszy roan marita,espiro modena,kunert vip . Duże wygodne wózki na każdą kieszeń

Gość gość
Super podwójną regulowaną amortuzacje na Anex Sport. Poradzi sobie z nierównymi drogami :-)

Gość gość
Akurat mam Anexa Sporta i lepszej amortyzacji chyba nie znajdziesz. W dodatku regulowana. Polecam

Gość gość
Anex Sport. Aluminiowa rama z podwujnymi amortyzatorami ktore mają dwustopniową regulacje oraz duże pompowane koła. Chyba powinno wystarczyć na trudne tereny.

Gość gość
Anexowska amortyzacja działa bez zarzutu nawet na plaży:) Jesteśmy zachwyceni:)

Gość gość
Też wybraliśmy Anexa , właśnie na fajną i regulowaną amortyzację. Bardzo fajnie pokonuje nierówności

Gość gość
Zwróć uwagę, żeby amortyzacja dała się utwardzić tak jak w Anexie wtedy dziecko nie będzie ci zjeżdżało

Gość gość
Anex Sport z podwójną regulowaną amortyzacją i dużymi pompowanymi kołami. To jeden z najlepiej amortyzowanych wózków na rynku.

Gość gość
Zgadzam się w 100 procentach. Anex ma bardzo fajną i super działającą amortyzację, nie wspominając już o jakości ich wykonania. Polecam

Gość gość
Anex Sport. Podwójna amortuzacja którą można regulować do wagi dziecka i warunków terenowych. Duże kola pompowane . Wózek super pod każdym względem.

Gość gość
Właśnie wróciłam ze spacerku Anexem. Prawdziwy terenowy czołg , który właśnie jeździł bez problemu po sporym śniegu. Rewelacja

Gość gość
Ja też szukałam mocno terenowego wózka. Polecam ci Anexa Sporta , dla mnie ma najlepszą amortyzację z fajną regulacją.

Gość gość
Używam Anexa dosłownie w każdym terenie i daje radę bez problemu nawet po piachu. Jak szukasz fajnej i ładnej terenówki to polecam bo warto

Gość gość
pierwsze słysze o anexie trzeba szukac samochody co maja wielowachacze nie czuć ze jedzie sie po dziurach np Mitsubishi Lancer i jeszcze ma zalete ze nie rdzewieje ale jak cos sie zepsuje to drogo

Gość gość
Najlepsza Amortyzacja jest w Anexie i działa bardzo płynnie. Dodatkowo można ją regulować. Polecam

Gość gość
Wybraliśmy Anexa Sport właśnie ze względu na amortyzację. Jak szukasz wózka za miasto to naprawdę rewelacja. Polecam

Gość gość
Najpłynniej działająco i regulowaną amortyzację posiada Anex Sport. Naprawdę fajny wózek, godny polecenia. Posiada fajną i dużą gamę kolorków do wyboru.