Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czysą tu dziewczyny które rozwodziły sie z partnerem który był w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

Ja musze się rozwieść...nie owijając w bawełnę - mojemu "mężowi" zostało w więzieniu jeszcze 12 lat. Zaszłam w ciąże z innym facetem i chce z nim założyć rodzinę. Jak rozwieźć się z facetem z więzienia?

Gość gość
czemu mężowi w cudzysłowie? Skoro musisz się rozwieść toż to zwykły mąż a nie "mąż"

Gość gość
normalnie , powodem rozwodu jest wyrok męża za to i to .... nie wspominaj o ciązy bo to przeciwko Tobie .

Gość gość
swoja droga zostało mu jeszcze 12 lat - jesli moge zapytac za co taki duży wyrok ? moja odp była z 12:50 aha i rozwód z winy męza chyba ze nie chcesz prac brudów i bez orzekania o winie - bedzie szybciej

Gość gość
12lat to sporo zaco tyle? Maz tez chce rozwodu?

Gość gość
On dostał ĆWIARĘ. 12 lat jeszcze mu pozostało do odsiadki. Nadal nie wiecie za co jest ćwiara ?

Gość gość
25 ? za zabójstwo ? morderstwo ?

Gość gość
Nie nie wiemy, aż taką patologią nie jesteśmy 🖐️

Gość gość
Jezeli mąż chce rozwodu to można bez orzekania o winie, bedzie szybciej, ja rozwidlam sie na pierwszej rozprawie. Sprawa sie komplikuje jak sie chce z orzekaniem o winę, wtedy świadkowie, dowody bla bla. Troche to trwa no i sa prane brudy bo wciągają w to rodzinę. Ja tego nie chciałam dlatego zdecydowałam sie na rozwód bez orzekania o winie tym bardziej ze jak mąż mnie zdradził to znalazłam sobie partnera i zależało mi na czasie.

Gość gość
Noo, ja to wiem z popularnych filmów :D

Gość gość
gość dziś Nie nie wiemy, aż taką patologią nie jesteśmy x to po co czytasz taki temat idiotko , kazdego takie cos moze spotkac wiec nie mów hop , spadaj idiotko

Gość gość
gość dziś 15 lat ale za co? x ćwiartka to 25 a nie 15 hę ?

Gość gość
Tak. Rzeczona ćwiara to wyrok 25-letni. Za najcięższe przestępstwa.

Gość gość
Jak to każdego może to spotkać? Pewnie biedaczek stanął w obronie gwałconej staruszki i niechcący zabił prawda? Za niewinność dostał 25 lat? Sąd nie dopatrzył się ŻADNEJ okoloiczności łagodzącej. No dalej, zapodaj jakąś ckliwą historyjkę.

Gość gość
Dziewczyno masz pełne prawo byc szczesliwa ! sama napisz pozew - wzory w necie - zanies do śadu bez orzekania o winie i zakładaj nowa rodzine . Taki wyrok - brak słow .

Gość gość
gość dziś Jak to każdego może to spotkać? Pewnie biedaczek stanął w obronie gwałconej staruszki i niechcący zabił prawda? Za niewinność dostał 25 lat? Sąd nie dopatrzył się ŻADNEJ okoloiczności łagodzącej. No dalej, zapodaj jakąś ckliwą historyjkę. x zamknij juz tą morde niewyparzona bo matole nie rozumiesz o czym pisałam !!!!

Gość Narrator jajcarz i obrońca
(Moje drogie cipcie, wątek ćwiary wprowadziłem dla jaj, jajec ! Autorka tego tematu nie napisała, że jej maż, więziennik, dostał ćwiarę. Nie róbcie z niego mordercy. Czytajcie ze zrozumieniem. Musiałem go obronić :D:D:D)

Gość gość
Nie denerwuj się tak bo jeszcze z tych nerwów narobisz głupstw i dołączysz do męża. Musisz być niezłą patolą.

Gość gość
No raczej nie jest to forum dla żon "ćwiartakarzy".

Gość gość
Jeśli jest zbrzuchacona to dobrze trafiła :)

Gość gość
gość dziś No raczej nie jest to forum dla żon "ćwiartakarzy". x tak ? zatem co tu robisz?

Gość gość
Był tu gdzieś na ogólnym ywmat dla żon i konkubin kryminalistów, tam zapytaj. Ale jeśli on zgodzi się bez orzekania o winie to na 1 rozprawia dostaniesz rozwód, jeśli będzie chciał orzeczenie o winie ukryj ciążę i argumentuj tym, że on siedzi w więzieniu .

Gość gość
gość dziś Jeśli jest zbrzuchacona to dobrze trafiła x zrob sobie tipsiki i brewki bo sie nudzisz :) :P

Gość gość
Ja sie rozwodziłam. Niczym sie nie różni od rozwodu z człowiekiem na wolności. Tyle, ze na rozprawę dowieziony w kajdankach z więzienia.

Gość gość
gość dziś Jeśli jest zbrzuchacona to dobrze trafiła x zrob sobie tipsiki i brewki bo sie nudzisz usmiech.gifjezyk.gif Już mam zrobione

Gość gość
gość dziś gość dziś Jeśli jest zbrzuchacona to dobrze trafiła x zrob sobie tipsiki i brewki bo sie nudzisz usmiech.gifjezyk.gif Już mam zrobione x i wyglądasz jak pis ssss da bu ha ha , mam nadzieje ze brewki maja kształt plemników heh

Gość gość
"No raczej nie jest to forum dla żon "ćwiartakarzy". x tak ? zatem co tu robisz? " O widzę logika szwankuje, napisałam, to nie jest raczej forum dla żon ćwiatrzarzy" co znaczy dokładnie : tutaj nie siedzą patole z wyrokami po 25 lar, ich konkubiny, bracia, cała grypserska rodzina," prawilni" itp, itd.Tutaj raczenie nie ma takich ludzi, nie sa obecni, nie występują. dostałąm zapytanie: tak ? zatem co tu robisz? Jako osoba niewymieniona w grupie niewystępujące, czyli w grupie wyeliminowanej w stopniu znacznym, jestem obecna, czyli zawieram się w częsci pozostałych uczestników forum. Gdybym napisałaże to forum jest dla ćwiartkarzy a ja ćwiarkarą nie jestem, wtedy pytanie postawione powyżej byłby zasadne, przy podanej przeze mnie konstrukcji logicznej jest fałszem.

Gość gość
13: 25 a już miałam coś odpisać, ale nie mogę buahahahhaahhahaah, weźcie się opanujcie , niektórzy są w pracy:)