Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakas stara baba siadla koło mnie w autobusie chociaż było dużo miejsc i się cze

Polecane posty

Gość gość

Czepia się,ze ja słucham muzyki na słuchawkach, pytam czy za głośno a ona,ze jej to w ogole przeszkadza i promieniuje na nia :-\

Gość gość
To powiedz jej zeby sie przesiadla, bo jestes chora i pratkujesz.

Gość gość
mogłaś powiedziec ze to nie słuchawki tylko Ty, bo dwa dni temu wróciłaś z wycieczki z Czernobyla. Pogubiłaby beret uciekając ;D

Gość gość
Ja bym pokaszlała na nią...to działa,gdy chcesz by się miejsce zwolniło.

Gość gość
Powiedzialam jej,ze jest dużo wolnych miejsc a ona siadla akurat obok mnie choć widziała, ze słucham...to ona rzuciła typowa gadke,ze jaka tak młodzież bezczelna jest teraz xd w końcu ja się od niej odsiadlam :O

Gość gość
Skoro autobus był pusty i siadla kolo ciebie to znak,że pewnie chciała ponarzekac na reumatyzm i służbę zdrowia oraz polityków. Ja mam takiego farta,ze zawsze mnie jakąś staruszka zagaduje :-( miłe są z reguły,ale mnie to meczy

Gość gość
Wstrętna stara baba, która miała ochotę się na kimś wyżyć.

Gość gość
Ale ona musi w domu ludziom dokuczac

Gość gość
...Hmm...te stare baby to wasze babcie i mamy ...:-)

Gość gość
Jestem starym dziadem, ale nie przysiadam sie w autobusie / tramwaju do kogos, kto mnie denerwuje (muzyka) jezeli sa inne miejsca. Troche respektu do innych - rowniez do mlodszych. Nie kazdy lubi byc bez potrzeby pouczany.

Gość gość
Moja babcia nie jest jędzą. Mam okazję trafiać na takie stare chamki, które lubią się powyżywać.

Gość gość
17:18 bo dziadkowie są sympatyczni;) Nigdy nie miałam nieprzyjemnej sytuacji ze starszym facetem. Zawsze to babcie są agresywne. Trafiam też na normalne, ale wściekłe stare baby to już jakaś plaga. Wydaje im się, że jak ktoś jest młody to można po nim jeździć.

Gość gość
a ja kiedys trafiłam na agresywnego dziadka. jestem w ciazy i siedziałam, tranwaj był pustawy, za mną było wolne a ten do mnie z japą ze on chce tu siedziec. odmówiłam mu, bo miał gdzie siedziec. Potem cos tam gadał, ale miałam słuchawki i nic nie słyszałam ;D i jeszcze wymachiwał na mnie piąchą z przystanku jak juz wysuadł :P