Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sendix

mąż mnie obraża

Polecane posty

Gość sendix

jestem z facetem trzy lata , przed ślubem bylo wspaniale zero kłótni jednak po ślubie zrobil sie nerwowy, w stosunku do mnie brzydko się odzywa typu s********j... f**k off pokazuje mi środkowy palec nienawidzi mojej rodziny faktem jest że moja mama pije alkohol i rodzina nam nie pomaga ale co ja mam zrobic za to?Mąż twierdzi że rodzina powinna pomagac ....ciągle mówi że moja rodzina to dziady i menele.... przykro mi to słuchac ogólnie jest dobrym mężem pomaga mi przy dziecku i wogóle ale martwi mnie ten brak szacunku do mnie...jest niestabilny emocjonalnie niewiem skąd te słownictwo czy z domu je wyniósł....jego mama twierdzi żeby nie reagowc na to....bo jest dobrym facetem nauczonym pracy ...ale mnie bolą takie słowa. U mnie w domu nigdy takiego słownictwa nie było.

Gość gość
szkoda że po ślubie tak się stało...

Gość gość
chelja wode i nie przeklinaja, co za kulturalne menele

Gość gość
Czesto tak robia jak sa sfrustrowani mala ilością seksu

Gość gość
Pokazuje Ci środkowy palec? :D Czy Twój mąż jest opóźniony? Zachowuje się jak idiota.

Gość gość
Ty nie lepsza zresztą. "Seksu ma sporo". Facet Cię obraża, a Ty dalej rozkładasz nogi:D Normalna jesteś?

Gość gość
Mnie tez obraza. Tez po slubie sie zaczelo.

Gość gość
I co z tym robicie idiotki?

Gość gość
dowartosciowuje sie ponizajac innych. taka prawda, frustrat skonczony

Gość gość
Jakim prawem nazywasz he idiotkami? A tobie Jak ulozylo sie W zyciu? Jeszcze wszystko przed toba.

Gość gość
17:10 Fakt, ale normalna kobieta odejdzie, a idiotka narobi sobie dzieci. Później dochodzi do tragedii, a wszyscy są w szoku bo to taki dobry człowiek był, tyle dzieci, żona nigdy się nie żaliła. Chcecie spierdolić sobie życie z degeneratem? Proszę bardzo, ale dzieci nie są waszą własnością. Będąc po uszy w gównie nie powinniście się rozmnażać.

Gość gość
17:12 Zapewniam Cię, że gdyby facet kazał mi się pierdolić to seksu byłoby 0, a gdyby to się powtarzało to już nie byłabym jego żoną. One sobie na to pozwalają.

Gość gość
nie ma ideałów jestem z nim bo jest dobrym facetem i ojcem dla mojego dziecka tylko jego emocje .... gdzie mam isc jak moja mama pije sama z dzieckiem.... teraz to tylko aby iśc i zostawic.... najprościej tak jest.... sztuką jest poniesc sie w tym i isc do jakiegos terapeuty....kiedyś były związki po 30 lat i też pewnie idealnie nie było bo ludzie są razem ze sobą na dobre i złe....dlaczego mam odbierac córce dobrego ojca? ....

Gość gość
Proszę, nie osłabiaj mnie:D Myślisz, że ona nie widzi tego, że jej ojciec nie szanuje matki? To są warunki do rozwoju? Dzięki kochanemu tatusiowi mała za parę lat zacznie oglądać się za degeneratami, którzy nie będą jej szanowali. To też Twoja wina. Robicie dziecku krzywdę i nie pieprz, że chodzi o jej dobro. Masz tupet...

Gość gość
jestem z nim bo go kocham ....

Gość gość
ale też wiem że piszesz racje.....

Gość gość
To powodzenia w dalszym szma.ceniu się! Po co prosisz o radę jak i tak z nim będziesz. W ogóle to mam wrażenie ze nie w tych czasach połowa kobiet to du.pa myśli. On cię gnoi ty mu dajesz. I taki facet myśli ze jest PANEM. czy on ma coś z głową? No raczej pokazywać środkowy palec i mówić f**k off to w stylu 16 latków. Twoje dziecko na patrzy. Funduje jej taka przyszłość jak sobie.

Gość gość
jak zrobil taki gest przy swojej mamie to ona zaczęła sie z tego śmiac powiedziala tylko nie reagowac....widocznie wyniósł to z domu....jego brat taki sam jest w stosunku do swojej dziewczyny....tylko matka twierdzi ze są dobrzy bo nauczeni pracy i wogóle a to nie wszystko....