Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Niedługo wróce do formy z 2015 i se mocno przytne pobyt na kafe

Polecane posty

Gość gość
nie piertol załóz se facebooka. tam to dopiero nuda. chcesz coś napisac dajmy na to do biura ochrony rządru a oni na to, że przeczytają co masz do powiedzenia i jak im sie spodoba to to zamieszczą. zablokowałem ich za to. zablokowałem jeszcze rudego piertolnałem kilka alajków i zatęskniłem za kafetewrią

mam 2 konta na fb znaczy obecnie uzywam tylko jednego bo na drugim mam bana xd ale fakt tam jest nudniej niz na kafe

Gość gość
zzmieniasz kto co ma widzieć kto ma czego nie widzieć ja piertole. chciałem se zmienić nick to mi napisali, że w dowodzie mam inaczej. dobrze, że kooorfa chociaż lepiej ode mnie nie wiedzą jak wyglądam. nie powiem jest kilka ciekawych miejsc. byłem na fan pagu banku światoweego i im napisałem, że c***j im w dooope. to mi odp[isali to co bor. nie wiem o c***j tam chodzi szczerze mówiąc. wstydziłem sie po ludziach chodzić i ich zapraszać do znajomych bo po c***j? żeby mi póxniej jepało kompa informacjami, że znajomy znajomego znajomych fanów strony, któras przez przypadek polubiłem wyjechali sie brandzlować z kasą w zagranice? piertyole panie

Gość gość
se myśler założe se zamiast profilu strone bo chciałem jakos naprawić błąd polegający na podaniu danych osobowych, który popełniłem jakis rok temu albo dalej ale wczoraj skorzystałem w zasadzie pierwszy raz z facebooka.patrze że można orghanizacje religijną. no to wymyśliłem reapers of lucifer, piekło i tu sie zaczeły schody bo w dostępnych opcjach nie było piekła o które mi chodziło. było jakieś na podfkarpaciu ale nie mogłem znaleźć kodu pocztowego bo liczyło dwóch miwszkańców. potem chcieli nr telefonu do piekła. kooorfa jak za komuny normalnie. poczułem sie jak na komisji wojskowej i zaczałem sie obawiać, że mi odłączą ointernet jeżeli im nie pokaże genitaliów. póki co udaje że jest ok. loguje sie czasem bo nie wiem co grozi za usunięcie konta. biorąc pod uwagę ich pedantyzm to jakbym zniknął z ich baz danych to by mnie musieli usunąć żeby sie nie okazało, że są niekompletne.

Gość gość
nie wiem gram na zwełoke. wpadłem do cbś żeby wiedzieli, że ja wiem, że oni wiedzą i żeby talibowie wiedzieli i mnie przypadkiem nie zaprosili do znajomych. obawiam się, że to był największy błąd mojego życia. ..to konto na facebooko. co mi sie spoddobało to ślunska godka w opcjach językowych. przełączyłem sie na ślunską gadke a później chciałem sie przełączyc na polską mowe to wyskoczyło okno dialogowe z dwoma opcjami. jedna zmień druga ciepaj. raz ciepnąłem ale sie nic nie zmieniło chociaż miałem nadzieje, że jak tym ciepne to uda mi sie wyrwać. niestety nie udało sie

Gość gość
boje sie, że zaproszą mnie jakieś dziwne organizacje o dziwnych preferencjach i jak odmówie to trafie do zamkniętej grupy homofobów czy innych homo sapiens. zastanawia mnie też jedna rzecz. otóż pojawia mi sie lista ze zdjęciami i danymi osób, które wg facebooka moge znać. ja rozumiem, że algorytm jest mądrzejszy od człowieka bo to matematyka jakby nie patrzeć tyle, że nie widziałem wśród potencjalnmych znajomych lekarzy zajmujących sie moją amnezją.

Gość gość
aaaaaaaa wdepłem se do stonogi bo pomyślałem, że mnie obroni jakby co i patrze a tam "kup teraz" myślałem, że może jakąś broń tanio albo chociaż aparature do nagrywania policajntów na służbie przekraczających swoje kompentencje i takie tam albo seruszko żeby pomóc ofiarom komunizmu ale sie okazało, że to był salon samochodowy. jak zobaczyłem te samochody to już nawet nie patrzyłem na ceny bo nie jestem pewien czy umiem do tylu zliczyć...byłem jeszcze u cejrowskiego wszedłem boso wyszedłem bez gwoździ w pincie. może być przynajmniej nic nie sprzedaje oficjalnie. chciałem zagrać w gre flash z tych nudów to mi sie wczytała do 3/4 i mnie facebook poinformował, że teraz moge już sobie zainstalować specjalna aplikacje game coś tam. gra przestała sie ładować więc sie domyśliłem, że zasdzło przejęzyczenie i zamiast musisz facebook wstawił możesz. czekałem pół godziny ale procesor zaczął wchodzić w etap czerwonego olbrzyma więc wyłączyłem strone....] koorfa boje sie co będzie dalej:(

Gość gość
przepraszam, że tak chaotycznie ale musiałem sie wypłakać. teraz już wiecie w zasadfzie wszystko. jak kto opcykany to sie reszty domyśli. jestem spalony nie mam żony ani zdjęcia jak rodzi murzyniątko, niedługo sie pewnie domyślą, że ta wyższa szkoła biznesu to była blaga i wszytkim powiedzą, że jestem po podstawówce:O musze sie zabić to jedyne wyjście. tylko czy jest taka opcja w ustawieniach?

Gość gość
a może po prostu sie zestresowałem z tej nieśmiałości i wspaniałości, której stałem sie częścią? wystraszyłem sie, że nie sprostam wyzwaniu, albo nikt mnie nie polubi? jak myślicie? tu przynajmniej wiadomo że nikt nikogo nie lubi i zanim kogoś powieszą to sie sami pobiją o długość linki...ale taaam? tam to inna sprawa. musze zmienić taktyke i nabijać znajomych jak bonusy w bp. wtedy jest szansa na złagodzenie wyroku za brak podtypu nornmalności ewentualnie brak kwalifikacji do byciua nienormalnym....

Gość gość
yo by było w zasadzie wszystko. dziękuje że mnie wysłuchaliście w skupieniu i z uwagą. to jedna z tych fantastycznych cech kafeteri i jej userów. jesteście wspaniali. kocham was. kocham moderacje, kocham wasze nicki i pomysły i kocham to żer mnie nienawidzicie z założenia. tak powinno być a nie kooorfa że kazdy każdemu wchodzi w dooope z każdej możłiwej strony