Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy myśli że jestem fajna a tak naprawdę podła malpa ze mnie

Polecane posty

Gość gość

Jestem perfidna, fałszywa,msciwa i przy tym dyskretna. Wszyscy myślą, że jestem super bo pozornie jestem miła, wesoła,pogadam z każdym o wszystkim,taka do tańca i do różańca jestem....nie jestem wyniosła choć urodę mam zachwycająca. Ludzie są naiwni.

Gość gość
z pamietnika prostytutki...jamochlon swiezy,ale pajenczyny pod oczami... szarik.com.pl znak zastrzezony znaki naszych czasuf

Gość Leoben
O łał naiwni i jeszcze głupi bo się dali nabrać wrednej małpie która się kryje że jest wredna. A ty inteligentniejsza patrzysz na nich z góry. Weź się ogarnij bo nie każdy szuka podstępów na każdym kroku. Nawet jeśli powinni. Dla ciebie dobroduszność to wada a serce czarne jak smoła to zaleta? Jak ci w ogóle ze sobą wygodnie? Tylko nie leć się zabić bo nie o to mi chodzi. Ale tak sobie myślę. Po co się tym dzielisz? Chcesz się zmienić? Czy jak? Czy okazać wyższość swojej przebiegłości? O co kaman?

Gość gość
Jak to dobrze, że marzenia nie kosztują...

Gość Leoben
I to pierwsza rzecz o której pomyślałaś z rana?

Gość Leoben
Nie no z marzeniami to ni z gruchy ni z pietruchy. Trolling i tyle. Prowokacja. Ale to i tak oznacza że ktoś ma nierówno.

Gość Leoben
Tylko co to zmieni. Jak sama czegoś dozna to może coś skuma. Tylko po to? Mogłaby się bez tego obejść. A tak autorka tematu cieszy się że ma cechy psychopatyczne.

autorko:))za bardzo przejmujesz sie tym kto o tobie co mysli?! nie bierz sobie do serca tak blachych spraw jak opinia innych:)

Gość gość
Gołym okiem okiem widac ze to prowokacja.kKtos tu ma sporo na sumieniu ze probuje obsmarowac rzekomą autorke i widac ma ssporo informacji czyli dobrze ją zna oraz ma w tym interes.s

Gość gość
Czym sie objawia ta perfidność fałszywość czy mściwość?

Gość gość
Proponuje pojsc do spowiedzi i sie porzàdnie wyspowiadać a potem zakładać takie twmaty.Ja znam conajmnuej 6 takich osob a nie wypisuję durnot przy czym te osoby nie mają dobrych cecha raczej słabo wychodzi im udawanie bo ząsze jezdemaskuję

Gość Leoben
Ktoś próbuje obsmarować rzekomą autorkę? O czym Ty gościu mówisz, przeciesz autorka, czy rzekoma autorka się nie przedstawiła, ani nie napisała nic co by mogło wskazać o kim jest mowa. A Ty MMartha nie skumałaś o co autorce tematu chodzi. Ona nie mówi o tym że ktoś o niej coś złego myśli. Ona sama mówi że jest złym człowiekiem i ma za naiwnych tych którzy myślą że ona jest dobra. Czytajcie ze zrozumieniem. Bo to tak jakby MMartha chciała podnieść na duchu perfidną osobę.

Gość Leoben
Tak żeby się ona tą swoją perfidią nie przejmowała. Kimkolwiek autorja jest to jest perfidna. Czy mówi o sobie samej czy się pod kogoś podszywa. Ale po co miałaby się podszywać. Przecież nawet nicku nie podała. Weźcie logicznie pomyślcie bo z tego tematu bzdury wychodzą.

Gość Leoben
Do drugiego postu się nie odnoszę bo to nie związany z pierwszym jakiś meme o szariku i coś o jamochłonach.

Gość Leoben
Autorka MOŻE sobie patrzy i się śmieje z naiwniaków którzy na durny post zareagowali i się produkują (bo przecież się nie odzywa), ja najwięcej. Jak arystokratka co to z góry patrzy na mróweczki reagujące na socjotechnikę którą zastosowała. Jej takie błahostki jak moralność nie dotyczą. Przypomina to NIECO postać Justine z dodatku do gry Amnesia The Dark Descent. I pierniczy że nie jest wyniosła. Tak, jesteś... nie na zewnątrz, ale w głębi serca.

Gość Leoben
MMartha a skąd Ty wiesz ile ona myśli przecież ona nawet tu nic tylko jeden post naskrobała i nie odpowiada na nasze posty. I śmieszny przytyk sugerujący że myślący ludzie szkodzą swojej urodzie. Lepiej nie myśleć bo jeszcze sobie krzywdę tym zrobimy, czy tak? Rozumiem że to też prowokacja. Bo logiczne to to nie było.

Gość gość
Nie jesteś aż taka zła skoro dostrzegasz swoje wady :)

Gość Leoben
Jeśli ktoś dostrzega swoje wady takiego rodzaju i się z tego cieszy innych mając za naiwniaków wyrolowanych przez nią samych idąc dalej świadomie w tym kierunku, to jest podwójnie zła a nie "nie aż taka zła", bo nie jest prostaczkiem który robi coś z głupoty. A prostaczkowi co pomoże jeśli się nie zmieni. Nawarzone piwo trza wypić w taki czy inny sposób (zgryzota na starość to też nic fajnego). Acz nikt nie mówi że autorka to damski Hitler. Nic przynajmniej o tym nie wiadomo.

Gość Leoben
O tak auć. Szkoda dziewczyny ale jak powiedzieć że powinna się zmienić, nawet jeśli tylko trolluje. Powiem jej: Zmień się. Ale co to da jeśli by wyśmiała? Można walnąć dowolnym tekstem. Ale i tak wszystko zależy od jej decyzji jak chce żyć. Czy za 10 lat powie że było warto? Bo ja nie wiem co warto jej powiedzieć. Powyższe pewnie nie było warto nawet gdy się mówiło prawdę.

Gość wiedza absolutna
Autorka to biedna i zagubiona dusza, nie pomodle się za ciebie bo się nie modle, ale mam nadzieje że zaczniesz rozumieć swoją życiową lekcje i swoje błędy, tego Ci życze

Gość gość
No i tak trzymac ludzie sa tepi i ograniczeni. Jak ty nie pokazesz im gdzie ich miejsce to oni wczesniej o to zadbaja. Wiec nic taka postawa nie tracisz.

Gość gość
Ludzi trzeba sobie ustawic to fakt,nie wszyscy sa tacy ale wiele osób lubi rzadzic innymi ludzmi i ich zyciem,nie respektuja zadnych granic dopóki nie staniesz sie wredna i nie pokazesz gdzie ich miejsce,na szczescie nie wszyscy sa tacy ale taka prawda ze tym podłym egoistycznym jest lzej w zyciu

Gość gośćagusiskoo
A ja podła dla podłych i miła dla miłych

Gość Leoben
@gość 17:24 A gdzie jest miejsce tych ludzi gdy oni nic nikomu nie robią? Gdy to autorka udaje że jest w porządku. Ona nawet nie pokazuje gdzie ich miejsce bo to co robi to robi potajemnie. Gościu, masz pomieszane. a twój komentarz nie ma sensu odnośnie autorki, która sili się na udawanie miłej. Nie wiedzieć po co.

Gość Leoben
@gość 17:45 Ty się też weź póknij w głowę, bo to co mówisz że egoiści mają łatwiej to prawda, ale to autorka jest egoistką, to ona przekracza pewne granice (sama tak to opisała). Ona nic nie mówi że ktoś nią rządził i że dlatego stała się perfidna. To ona jest ta niedobra a ty pierniczysz jakby to jej była potrzebna rada jak sobie ma radzić z niedobrymi ludźmi. Kończę i nic już tu więcej nie napiszę pod moją ksywką bo tu co kolejny komentarz to bardziej powalony. Weźcie nauczcie się czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Ani perfidna, fałszywa,mściwa. Po prostu dbam o to by omijać szerokim łukiem nieodpowiednich ludzi. To nie egoizm, tylko troska o swoje dobro, przy tym i czyjeś.