Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mari koszelnyk

zott primo z dodatkami

Polecane posty

Gość mari koszelnyk

moja opinia na temat zott -dobry jogurt -gesty -nie słodki -odpowiedni zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych -pyszne dodatki -dostepnosc nie za bardzo, bo wszystkich smaków nie dostałam -ogólnie jestem na tak -znajomi zachwyceni kampania, cetnie testuja i zdaja relacje

Gość agaguss
Ja także znalazłam się w gronie testujących ten jogurt. Duży plus za brak dodatku cukru do jogurtu naturalnego, a dodatki przepyszne :) Dodatki musli są idealnie chrupiące i wspaniale łączą się z kremowym jogurtem tworząc idealną, nieco wytrawną kompozycję smakową. Dzięki opakowaniu, w którym jogurt i dodatki są w oddzielnych przegródkach mam okazję zjeść jogurt z prawdziwie chrupiącym musli, a nie rozmokłą breję, jaką stanowią pozostałe jogurty z musli.

Bardzo ciekawe połączenie jogurtu naturalnego z dodatkami, przy czym z tej racji, że każdy ze składników jest w oddzielnym opakowaniu można je sobie dowolnie aplikować i na przykład coś jeszcze dodać dla urozmaicenia smaków. Świetny skład jogurtu naturalnego - bo bez cukru. natomiast to co jest w kubeczku z dodatkiem cukier już zawiera. Według mnie, słodkość jest idealna. Widzę też wady tego produktu ZOTT, mianowicie stosunkowo mała pojemność, może dobra dla dziecka, jednak dla dorosłego, to tyle co kot napłakał. Szczególnie jogurtu naturalnego mogłoby być więcej. #ZottNaturalnie, #naturalniezowocami/naturalniezmusli

Gość DanO
Smaczne te jogurty w wielu wariantach do wyboru. Jako przekąska lub dodatek do bułeczki świetnie się sprawdza.

Gość madzia2025
Miałam okazję testować te jogurty w ramach projektu TRND. Jestem bardzo zadowolona. Są pyszne w smaku, mają odpowiednią konsystencję, posiadają zdrowe dodatki, no i ich szeroka gama pozwala na to, aby każdy znalazł coś dla siebie. Niestety ich dostępność jest trochę ograniczona, nie mogłam dostać wszystkich do wypróbowania. Poza tym polecam każdemu.