Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci znajomych

Polecane posty

Gość gość

hej. ostatnio bardzo się zdziwiłam bo usłyszałam że jedna z moich koleżanek obgadala mnie z mężem że jak do nich przyszliy to nawet dziecku ich czekolady nie kupiliśmy. jesteśmy bezdzietni i ogólnie wkurza mnie już wystarczająco to że po całej rodzinie trzrba dzieciakom wymyślać i kupować cuda niewidy a tu jeszcze i to. czy wy tez gdziekolwiek idziecie do znajomych to przynosicie dzieciakom ich prezenty? jak to jest u was na święta i inne okoliczności? zawsze jeździcoe z prezentami? mamy tez taka sytuacje ze na ostatni dzwonek zostalismy rodzicami chrzestnymi dwoch pociech kolezanki ale ona nie za bardzo z nami utrzymuje kontakt więc bywamy od święta właśnie. z tym ze poza tą dwójką ona ma jeszcze 3ke starszych dzieci ktore zawsze przychodzą i sie gapia i czasem wrecz pytaja a co masz dla mnie? okropnie mnie takie sytuacje stresuja poradźcie coś. napiszcie jak to u was jest.

Gość gość
jak jest maluch to zabieram jakiegos cukierka.Jak nie zrobisz i tak bedzie zle,bo do glowy by mi nie przyszlo smarowac kogos za to,ze nie dal mojemu dziecku czekolady.Najlepiej rob tak jak uwazasz za sluszne.