Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie przygniata was życie ? Codzienność ?

Polecane posty

Gość gość
Oj tak rutyna i codziennie to samo

Gość gość
Bo jesteście biedne i macie beznadziejne zawody. Ja jestem chirurgiem i nigdy się nie nudzę, moja praca mnie pasjonuje. Jestem kawalerem, podróżuje sobie. Potrafię dziś powiedzieć, że chce jechać do Paryża, a rano już pić kawkę pod wieża Eiffla

Gość Host
A mnie przygniata ta pustka codzienna,ten brak ludzi z którymi można normalnie pogadać,takich prostych,bez tej maski,brak młodzieży wokół,brak dzieci. Strasznie mnie przygniata,efekty widzicie na forum,jak walę tematy typu "rozpacz..." ,to niestety rozpacz z samotności,nie żadne prowokacje. Kazdego przygniata codzienność na inny sposób

Gość gość
Chrurgu jak to robisz, że możesz ot tak sobie wyjechać do Paryża, przecież lekarze zarabiają grosze i zapier......30 godz na dobę.

Gość gość
aleś dopieprzyła chirurgowi

Gość gość
Jak on jest chirurgiem to my wszystkie artystami kina światowego. Widział ktoś lekarza na babskim forum co przechwala sie takim banałem? Kazdy moze byc jutro w Ustrzykach dolnych czy Berlinie, Pradze i Paryżu. Tez mi wyczyn.

Gość gość
Obawiam się że nawet Paryż nie poprawiłby mojego samopoczucia :(

Gość gość
ja p*****le Host , ty jak zdarta plyta jestes :( znowy pitolisz o tych dzieciach , mlodziezy i maskach