Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nikim,nikomu niepotrzebna

Polecane posty

Gość gość

Nic nie osiagnelam i nie osiagne. Jestem nikim. Moj narzeczony ma studia. Dzis poszedl po odbioru dyplomu. A ja co? Mam tylko glupie liceum ogólnokształcące. Nie poszlam na studia, bo mam nerwice lekowa. ; ( Cale zycie dobrze sie uczylam,mialam czerwony pasek co roku. I po co to wszystko? Same 5 i 6 jak teraz nic z tego nie mam. Na studiach sobie nie poradzę,bo mam leki. A to bylo moje marzenie. Z moim wykształceniem nic nie osiagne. Moj narzeczony zawsze bedzie ode mnie lepszy. A ja jestem nikim. Bez szkoly,bez rodzicow. Jestem sama,rodzice maja mnie w d***e. Glupia nikomu niepotrzebna

Gość gość
Nikomu niepotrzebna ? a narzeczonemu ?

Gość gość
Masz racje zdradzi mnie i zostawi,bo kto by chcial takie cos nic nie warte jak ja.; (

Gość gość
Moje gooowno pachnie fiołkami. Taka prawda.

Gość gość
Jak kocha to nie zdradzi. Robisz coś w kierunku wyleczenia się z nerwicy lękowej?

Gość gość
To pociesze CIĘ. Ja mam podobnie z małym wyjątkiem wykrztalcenie zawodowe w szkole praktycznie 3 i 2. Wiec głową do góry.

Gość gość
zajmij sie wolontariatem, najlepiej w schroniskku dla zwierzat, przy nich nie ma sie lęków i zobaczysz, jak bedziesz im potrzebna.

Gość gość
Xorfa, przestańcie już z tymi nerwicami, fobiami i lękami. Każda leniwa leserka na to już prawie wytatuowane na czole.