Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego on chce?

Polecane posty

Gość gość

Znamy się już ponad rok.Zaraz po tym jak się poznaliśmy ja związałam się z kimś innym (nasz wspólny znajomy,wtedy to był tylko jego znajomy).Z nim czasem pisałam,ale to rzadko kiedy,jak byłam w związku to nie gadaliśmy wcale.Jakiś czas po moim rozstaniu on zaczął do mnie pisać.Okey,potraktowałam to jako koleżeńskie rozmowy.Ale potem powiedział mi coś w stylu,że seksownie wyglądam.Zdziwiłam się tym,bo raczej nigdy do mnie nie zarywał,ale zignorowałam to i pisaliśmy dalej.Chciał się spotkać,ale ostatecznie nie przyszedł,a potem przeprosił,że chciał przyjść,ale nie mógł i że spotkamy się innym razem.Nie jest to człowiek,który wystawia ludzi,bo dawniej jak się umawialiśmy to zawsze przychodził.Pisał do mnie coraz częściej.Odkąd zaczęła się ta sytuacja to dość często lajkował i komentował moje zdjęcia i wpisy w necie.Potem chciał się drugi raz umówić no to powiedziałam,że może w weekend no to on na to,że okey i że jak coś to będzie pisał.Ale nie napisał.Odzywa się do mnie średnio raz na 2 tygodnie.Czego on chce? O co mu tak naprawdę chodzi?

Gość gość
On jakis niezdecydowany I samo to, ze zgodzil sie na spotknie w weekend po czym Cie olał, nie odezwał się i teraz, jak mu się przypomniał to raz na 2 tygodnie napisze a Ty się zastanawiasz i tak czekasz pewnie aż on się odezwie. Gdyby mu zależało to by się spotkał z Toba. Bardzo możliwe ze kogoś poznał a Ciebie trzyma jako kolo zapasowe, w razie gdyby z ta nowa nie wyszło (dlatego czasem się odezwie). Nie daj się, urwij kontakt. Znajdź kogoś komu na prawdę będzie na Tobie zależało.