Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokłóciłam sie ostro z teściowa i szwagierka co sądzicie.

Polecane posty

Gość gość

Zacznę może od tego,ze mam 25 lat,od dwóch lat jestem mężatka a od 2 miesięcy mama.Dzisiaj przyszła do nas teściowa z 15 letnia szwagierka. A ja wczoraj byłam u kosmetyczki zdrobic sobie paznokcie i rzęsy,robię regularnie od jakiś 6 lat. Zaczęła sie na mnie jadka,ze co ze mnie za matka,zostawić dziecko( z tata na jakieś 4h !) i iść sie pindrzyc.Ja najpierw próbowałam delikatnie zejść z tematu,ale one coraz gorzej. Najlepsze w tym wszystkim jest to,ze to siostra męża,gdzie jak na 15 letnia dziewczynę jest po prostu zaniedbana,to ona zaczęła robić mi wymówki. Teściowa natomiast ze to szkoda kasy,jakbym za jej to robiła. Nie wytrzymałam i wrzasnęłam ze za swoje pieniądze i to moja sprawa i ze proszę żeby wyszły.Musialam sie wygadać :(

Gość gość
masz rację, nie ich sprawa. Dobrze, że o siebie dbasz. Gdybys im otworzyła drzwi w zarzyganych dresach , to też by gadały. Najlepiej byc matką polką biegającą między dzieckiem a mężem, która nie myśli o sobie. Dla jej synka bezpieczniej.

Gość gość
Tak czy owak i tak by Ci odbrobily d**e:). Jakbys byla zaniedbana, to tez pewnie by jeczaly. Ten typ tak ma. Ograniczyc kontakt - moja rada.

Gość gość
No i dobrze, ze o siebie dbasz. Twoja.tesciowa i.szwagierka to.prymitywy

Gość gość
Ja powiedziałam tej młodej szwagierce-ze dla mnie to ona jest za smarkata żeby mnie pouczać i niech sie lepiej nauka zajmie. Teściowa to typ kobiety która jest typowo gosposia domowa,nigdy nie pracowała zajmowała sie domem i dziećmi i uważa chyba,ze ja będę taka sama.Oczywiscie zadzwoniła do meza sie poskarżyć,na co maz jej odpowiedział,ze bardzo dobrze i ze prawdę powiedziałam. No przeciez ja zaniedbuje dziecko,bo "zmarnowałam" pieniądze (swoje!),odciagnelam mleko i dziecko raz zjadło z butelki,a No i zostawiłam dziecko z tata,zbrodnia...

Gość gość
Szczerze Ci zazdroszczę, że mogłaś zostawić maluszka z tatą i pomyśleć o sobie :) To bardzo ważne, by mieć chociaż chwileczkę dla siebie. Ja byłam z tych zarzyganych i potarganych, facet mnie zostawił, dziś inaczej bym to ustawiła.

Gość gość
Na twoim miejscu od razu bym im pokazala drzwi. Co za prostaczki.

Gość gość
Moj maz na szczęście jest z tych normalnych i bez problemu zostaje z Maluszkiem :). Myśle,ze teściowa juz długo nie przyjdzie :D

Gość gość
Jeeejku! Co za prostactwo i dziadostwo ta twoja tesciowa! I jeszcze "jakas" szwagiereczka nieodrosnieta! Zapytaj tej wysokopostawnej tesciowki kiedy ostatnio gebe oczyszczala? Ach no tak... Pewnie nigdy. I takie prostactwo wlasnie ma najwiecej do powiedzenia.

Gość gość
No na prawdę zostawić dziecko na 4 godziny z tatą, wielkie mi mecyje, ciesz się Autorko, że opieki społecznej na ciebie nie nasłały:)

Gość gość
No i gites.Za Twoje pieniądze.I nic im do tego.To, że jesteś matką nie znaczy,że już Ci się nic od życia nie należy :P

Gość gość
Dzięki dziewczyny :) Trochę dziwie sie tej szwagierce młodej,bo dziewczyna 15 lat,a zachowuje sie jak jej 59 letnia matka. :O

Gość gość
No taak bo to grzech. Jak juz sie ma dziecko to najlepiej nie czesac wlosow w ogole nawet sie nie myc bo w przeciwnym razie zaniedbuje sie dziecko. Bozesz co za sredniowieczni ludzie.