Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Czemu wy zadajecie pytania typu: czy jesli facet dotknal spermy wytarl palec i wsadzil mi do srodka to jestem w ciazy? Czy jesli mam okres ale inny bo slaby to czy jestem w ciazy? Od dwoch miesiecy robie testy wychodza negatywne ale mimo to jestem w ciazy? Czy jesli jeszcze nie mialam owulacji ale bola mnie piersi to czy to juz ciaza? Czy jesli wypne gola dope na wiatr to tez zaciaze?

Gość gość
tak to ciaza jestes juz 4 miesiace w ciazy

Gość gość
Bo tak to jest, jak za seks biorą się osoby, które nie mają nawet podstawowej wiedzy o funkcjonowaniu ludzkiego organizmu i rozmnażaniu. Do tego większości nie chce się nawet przeczytać ze zrozumieniem ulotki dołączonej do tabletek antykoncepcyjnych czy testu ciążowego. A potem zadają pytania, czy jak druga kreska pojawiła się po 4 godzinach, to oznacza ciążę. Po dwóch dniach od stosunku doszukują się u siebie objawów ciąży, a po tygodniu rosnącego brzucha i ruchów dziecka.

Gość gość
Jak maja szal to niech zrobia sobie to dziecko to sie dowiedza co to tak naprawde jest. W ciazy objawow nie trzeba wymyslac i sie ich doszukiwac bo ONE PO POROSTU SA!.