Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja nie rozumiem kobiet nie interesuje ich przeszlosc seksualna partnera

Polecane posty

Gość gość

A zostaja przez takiego *****cza nieprawiczka wykorzystane? Jak to jest ze nie patrzycie na przeszlosc seksualna partnera :( a potem sie dziwicie ze jestescie samotnymi matkami

Gość gość
Mnie brzydzą *****cze.Szukam prawiczka ale tacy nie istnieją.Jestem już sama 11 lat

Gość gość
Idź sobie zwal, będzie ci lepiej...

Gość gość
Haha a jak sprawdzić, czy facet jest prawiczkiem? Dziewicę można sprawdzić, a faceta? Nie da się. Faceci to urodzeni kłamcy, więc i tak skłamią w tej kwestii. Prawiczki to chyba w gimnazjum, ale za to jest prokurator :P

Gość gość
Da sie sprawdzić mezczyzni tez maja blone

Gość gość
Mój był prawiczkiem a miał 26 lat tak więc są tacy

Gość gość
Nie rozumiesz? To masz pecha ☺

Gość gość
Nie mają błony, a powinni mieć, a zwłaszcza w dupsku!

Gość gość Tereska
Wszystkiemu winne te obleśne, półnagie prowokatorki i gwałcicielki niewinnych mężczyzn. Już w przedszkolu próbowały dotykać tam chłopaków, a w gimbazie na nich wsiadały okrakiem. Jak można się tak zachowywać. Żeby to patologia jakaś, ale nie. U nas w gimbazie córka cenionego lekarza tak obcałowywała chłopaków, aż opryszczki dostała. Czasem aż wstyd być kobietą, to my jesteśmy gorsze i natrętne. Chodzą ze wszystkim na wierzchu po dyskotekach i patrzą komu by tu dać. Przez to porządny facet jest raczej nieosiągalny. Najgłupsze i obleśne wypierdki mają branie, patrz Warsaw Shore. Okropny jest dzisiaj świat, przygoda z płcią przeciwną szybko się zaczyna, ludzie są za głupi często i potem żałują, ale to już inna bajka

Gość gość
co za patologia, jak w tym wszystkim poznać kogoś, kto się nadaje do założenia rodziny? Nie warto mieć dzieci z byle kim, dlatego teraz jest moda na bycie singlem