Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dostalyscie od faceta pierscionek zaręczynowy to sprawdzalyscie jego cene??

Polecane posty

Gość gość

ale szczerze.... pytam z ciekawosci :) mnie az kusi ,żeby sprawdzic na stronie kruka ile on kosztowal:)

Gość gość
nie jestem absolutnie materialistką bo sama mam dużo kasy ,ale ja sprawdzilam od razu w aparcie ile mój ukochany dał za pierścionek:):)czysta ciekawość czy nie przepłacił albo nie kupil badziewia:):)

Gość gość
tylko blachary tak robią.

Gość gość
Chciałam sprawdzić ale na stronie apartu jest kilka pierscionkow podobnych do mojego i nie wiedziałam który to ten właściwy, więc dalam sobie spokój.

Gość gość
NIE.TO ZWYKLE CHAMSTWO.

Gość gość
Jeszcze nie dostalam ale na bank bym sprawdzila

Gość gość
Nie musiałam sprawdzać bo wprost mu powiedziałam że nie może przekroczyć pewnej sumy (wówczas nie zarabiał zbyt wiele a ja zresztą nie przepadam za pierścionkami i biżuterią na dłonie, ponoszę chwilę i zaraz ściagam).

Gość gość
Ja poszlam z narzeczonym i sobie sama wybralam taki jaki mi sie spodobal.W przedziale do 1000 zl,a wybralam za 790 zl.

Gość gość
To niesamowite co piszecie. Wrecz niewiarygodne. Moja byla wysmiala mnie, zwyzywala i uderzyla w twarz jak wydalo sie, ze pierscionek kosztowal tylko 3400 - 4000 zl. Wg niej bylo to stanowczo za malo by poczula, ze ja kocham. Poniewaz nie bylo mnie stac na nic drozszego zostawila mnie dla innego. Tego samego dnia mieszkala juz z nim. Do tej pory nie umiem zaufac kobiecie.

Gość gość
12:35 to chyba prowo. To tylko głupi pierścionek.Jak dla mnie może nawet kosztować 100 zł byle był od serca

Gość gość
Nie prowo może, ja wymagam by pierścionek kosztował ok. 2-3 pensje kandydata, jednego odrzuciłam, bo zarabiał 10 000 PLN a kupił pierścionek na oko za 3-4 000 PLN, sorry! Co innego, gdyby zarabiał 2 k i kupił za 3 k- już by to lepiej wyglądało

Gość gość
12:48 ty jesteś jakaś nienormalna. Po co taki drogi pierścionek? Żeby się chwalić i popisywać? Żałosna jesteś jeżeli rzeczy materialne mają dla ciebie większą wartość niż uczucia. Wolałabym w te miejsce kupić jakieś wygodne łóżko.

Gość gość
Facet który potrafi odkładać sporą część pensji przez kilka miesięcy, jest zaangażowany i dla mnei to jest właśnie miernik- jaka jest proporcja ceny pierścionka do miesięcznej pensji faceta Uczucia są ważne ale faceci b. często wyrażają je właśnie materialnie

Gość gość
A ty jak wyrażasz swoje 'uczucia'? Ile pensji odłożyłaś dla niego?

Gość gość
Ja po prostu z nim jestem :D A mogłabym być z innym w tym czasie Kobieta placąca za faceta to skrajna zenada

Gość gość
sprawdzaja tylko puste baby