Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w ciazy mozna sie malować i pudrowac??ma to wplyw na dziecko?

Polecane posty

Gość gość

czy jak zaszlyscie w ciaze to przestalyscie malowac sie na twarzy oraz paznokcie?? jak dbalyscie w ciazy o swoje cialo??przez cala ciaze dalyscie rade sie depilowac itd?? czy moge w ciazy depilowac woskiem brzuch ?czy to zaszkodzi dziecku?bo wiadomo ze brzuch po tym boli jak sie odrywa te plastry itd..

Gość gość
Możesz się malować nie zaszkodzi to dziecku a z depilacje brzucha nie odpouść depilację

Gość gość
dzięki za odpowiedz ,ale jak inaczej pozbyc sie tych paskudnych wlosków pod pępkiem?nie ma innego sposobu a na depilacje laserowa mnie nie stac.. mam niestety takie czarne włoski pod pępkiem i wyglada to pasudnie..wyrywanie pęsetą nic nie daje bo robia sie czarne kropki..ech.

Gość gość
Ja normalnie sie maluje, myje sie takimi kosmetykami jak wczesniej, tylko do higieny intymnej mam plyn dla ciezarnych i zamiast balsamu oliwka.

Gość gość
Nie możesz absolutnie. W ciąży się nie malujesz i nie stosujesz innych kosmetyków niż tych dla ciężarnych. Myć najlepiej się szarym mydłem proszku do prania odpadają tylko płatki mydlane. Kretynka. Gdzie Wy idiotki znajdziecie chłopów którzy was zaplaladniaja?

Gość gość
Mozna sie malowac i uzywac tych samych kosmetykow co przed ciaza bez obaw. Ja z takich najczesniej budzacych watpliwosci uzywalam farby do wlosow, samoopalacza, kremow do depilacji, lakieru do paznokci, zmywacza, lakieru do wlosow. Dzieci mam zdrowe bez alergii. Nie takie rzeczy w ciazy sie robi. Napatrzylam sie w szpitalu jakie leki kobiety biora, nawet chemie przyjmuja czy maja rentgeny.

Gość gość
Absolutnie nie wolno!!!!! Jezeli będziesz malowac twarz i paznokcie w ciazy to jest duze prawdopodobieństwo ze twoje dziecko urodzi sie umalowane. A jezeli sie bedziesz depilowac to urodzi sie bez wlosow. Nie wspomne o balsamach do ciala - chcesz urodzic murzyna?