Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie mój brat!

Polecane posty

Gość gość

Nigdy mnie nie uprzedza ze ktos ma przyjsc. I jeszcze gdy ze zloscia pytam,czemu nie mowi to komentuje glupio "no i co" , "a po co". Mamy taki układ mieszkania, że gdzie by nie byli z kolegami, wszędzie mnie widac.Nie mogę swobodnie pójść do wc itd.Co robić? czemu on jest taki glupi?

Gość gość
Jak jesteś Miss niech się gapią;) no chyba, że jesteś mega brzydka :D

Gość gość
A ile on ma lat? 10? Wytłumacz mu spokojnie że fajnie ze ma znajomych ale musi uprzedzac bo albo sobie wtedy zaplanujesz cos innego zeby wyjsc albo przygotujesz im ciastaczka albo inna bzdeta bo w mieszkaniu nie masz prywatności jak taka ekipa przychodzi. W ostatecznosci powiedz że przyprowadzisz swoich znajomych jak on bedzie spał i drapał się po jajach lub puszczał bąki żeby mogli się z niego pobrechtać i nagrać filmiki.

Gość gość
Podobam się ale nie o to chodzi.

Gość gość
Ma 19 lat.Tłumaczyłam juz, prosilam i nic. Nie wiem,moze to zlosliwosc.Ostatnio kapalam się i wyszlam w samym ręczniku, zaszlam jeszcze do kuchni bo bylam pewna, ze nikogo nie ma.Okazalo sie, ze moj kochany braciszek siedział z kolegami i zgasil światło, kiedy weszłam zapalili je i reszty się domyslcie. On dobrze wie że jak jestem sama to wychodzę nago albo w reczniku. Dobry pomysl,chyba tak zrobie,bo mamy przechodnie pokoje. Może tak mu utre nosa.

Gość gość
No i co ze jakies debile sie poslinia na twoj widok.