Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Kafeterianko jednak se odpuszczam ciebie bo to nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość
Noooo bo ja poznalam cie z innej strony, tej lepszej chyba :)

Gość gość
To nie ta o ktorej myslisz, jestem kim innym :)

Gość gość
Masz małego wacka :O Co miałam z nim zrobić?

Gość gość
Cos ty jej zrobił ze cie nie chce

20:13 czekaj bo sie pogubiłem, to ty pisałaś te posty podające się za kafeterianke z gg? jesteś nią czy nie do c***a 20:17 nic jej nie zrobiłem, przestala w pewnym momencie pisac jakby ja szlag trafil czy cos

Gość gość
Rysiu ja za nikogo sie nie podawalam , znam cie tylko z jednego tematu tutaj. Nie pisalam z toba na gg

aa dobra zmylił mnie ten pot "dziś To nie ta o ktorej myslisz, jestem kim innym " myslalem ze jestes tą z pierwszej strony

Gość gość
No to chyba jednak trafil ja szlag :) no bo skoro odrazu przestala pisac no to innej opcji nie ma jak trafil ja szlag ;) Wspolczuje Rysiu samopoczucia , nie milo jest byc olanym i to tak nagle , to bardzo nieładnie z jej strony, mogla chociaz wyjaśnić dlaczego ciebie nie chce juz :)

Gość gość
Ona pewnie nawet nie wiedziała, że Rysio się w niej zabujał. Pewnie dziewczyna weszła na kafe bo jej się nudziło.

Gość gość
Nie Rysiu :) ja jestem zawsze jako gosc. Tylko na jednym moim temacie mam swoja nazwe a tak zawsze jako gosc :) Pamietasz kiedys pisalismy chwile, pomagales mi w sprawach studiow :) Poradziles mi bym weszla w forum prawne :) stad cie znam :) nie jestem ta z ktora pisales na gg.

pisałem jej potem prosby aby chociaz to wyjasniła przez tydzień chyba i nic zero odzewu, było to dziwne ze wtrakcie pisania urwała się, może spadła z rowerka i ja zachwycałem się potem 4 mięsiące nad kimś kto jest umarły, bo to chyba najbardziej legitne wytlumaczenie

Gość gość
Wspolczuje Rysiowi bo to calkiem sympatyczny mily gosc. Tylko dla idiotów jest niemily a dla mnie zawsze bym mily ( tzn na jednym temacie tylko pisalismy) zreszta dla mnie wszyscy sa mili bo nie jestem konfliktowa :) Zycze Rysiu byl znalazl swoja milosc :) szukasz juz tyle czasu :) znajdziesz , jesli nie tamta to inna :)

gość dziś a teraz pamiętam :D szczerze mówiąc zapomiałem o tej sytuacji =D mój głowny powód pobytu na kafe to jest wlasnie ta kafeterianka lecz teraz sobie ją odpuszczam, bo chyba jej nie odzyskam

Gość gość
Moze rzeczywiscie spadła z rowerka i lezy tam nadal polamana i placze za toba ;) ratuj ja Rysiu

No tak jestem nie miły dla tych co kiedyś po mnie jezdzili(taka zemsta, oni mnie kiedyś ja ich teraz) oraz dla idiotów, a na normalne tematy odpowiadam normalnie i grzecznie jak wtedy :D

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu nie odpuszczala :) napisz jej wiadomosc na gg :)

gość dziś "spaść z rowerka" w języku internetowych chanów oznacza umrzeć :D trochę lurkuje vichana stąd u mnie chanmowa

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym ja milo poprosiła na gg by powiedziala dlaczego przestala pisac :) tak od serca ja zapytaj, napewno masz jeszcze jej numer gg :)

Gość gość
trza szukac innej pociechy

Gość gość
Spasc z rowerka to umrzec hahaha dobre Rysiu dobre hehe :) To mysle ze nie spadła z rowerka ;)

Gość gość
Rysiu współczuję Ci ...będzie dobrze

Gość gość
Racja , trza szukac innej pociechy ;) tyle tego jest :) Zaangażował sie chlopak i mysli caly czas :)

Gość gość
Rysiu musisz zresetowac serduszko :) duzo tu fajnych dziewczyn i oprocz mnie widze na temacie fajna osóbke :) ktora tez ci dobrze zyczy :)

Gość gość obserwator
Kafeterianko przemysl tylko jedną sprawe, jak Dash Rysiu traktuje i odnosi się do kobiet z którymi mu nie wyjdzie. Zbluzgał i wyklął na maksa jakąś (myślał że Ciebie) tylko dlatego ze go nagle olała. No i wyszło z Rysia szydło :P

Dziękuje za wszelkie słowa otuchy, daje sobie z nią spokój bo widać ze nie była dla mnie, ale przepłakanych momentów nic mi zwróci nawet avatar dla niej ustawiłem

gość dziś Dziękuje! I przepraszam jeżeli w którymś momencie uraziłem Ciebie, ale to przez przypadek i frustracje która we mnie siedzi