Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić gdy dziewczyna która mi się podoba leci na innego ?

Polecane posty

Gość gość

Otórz jestem studentem wynajmuje w mieszkaniu wynajmuje pokój w mieszkaniu w którym mieszka jeszcze 2 chłopaków i 5 dziewczyn razem 8 osób my we trzech w jednym a dziewczyny w 2. W tym roku sprawdziła się do nas nowa dziewczyna która od samego początku bardzo mi się spodobała. Myślałem że może coś z tego będzie ale w stosunku do mnie jest obojętna za to niestety non stop kręci się koło mojego kumpla (flirtuje z nim itp) Nie wiem co zrobić. Czy jest dla mnie jeszcze jakaś szansa. Ten gostek to zwykły podrywacz niekiedy co tydzień ma inną laskę prześpi się znią i tyle .

Gość gość
a zastanawiałeś się po co poszedłeś na studia? po to, żeby mieć dziewczynę, czy po to, żeby studiować? debil!!!!!!

Gość gość
Tak na serio to po to żeby znaleźć dziewczynę(serio) ale do tej pory nie znalazłem żadnej kandydatki na przyszłą żonę

Gość gość
a na Polibudzie jesteś? studentki dzielą sie na te z Polibudy i te ładne ale potem te z Polibudy maja super robote a te pozosałe wydają klucze na portierni bezsensu odpowiedz bo bez sensu pyta nie zajmij sie studiowaniem