Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość22lataprzegrywu

rycze przez tego 17to latka.

Polecane posty

Gość gość22lataprzegrywu

rycze. może nagram nagranie jak rycze ale będzie cicho.

wiem co czujesz :( pierwsze dni po tym jak kafeterianka mnie olala tez prawie ryczałem, najgorsze były wieczory te momenty przed spaniem, nawet nie wiem jak ciebie pocieszyc

Gość gość22lataprzegrywu
ja naprawdę go kocham. jednak patologia ze mnie wychodzi.

Gość gość22lataprzegrywu
ta pochodzę z toksycznej rodziny patologicznej ale nie mam na to wpływu rodziców się nie wybiera i mam przez to zj****y mózg. niczego się nie wstydzę wszystko co jest nienormalne i działa w negatywny sposób to patologia.

Gość gość
Dobrzeczy ze sama się przyznajesz ze jesteś patologiczna ;) przynajmniej się nie oklamujesz

Gość gość22lataprzegrywu
rodziny się nie wybiera. ale nie widać tego po mnie i nikt nie pił ze mną w ciąży. dbali o mnie ale to patologia pod innym względem. niemniej jednak patologia to patologia i gdyby nie to pewnie dawno miałabym faceta spokojnego normalnego i nie świrowałabym.

Gość gość22lataprzegrywu
biedna nie jestem ani nic z tych rzeczy nie jestem wychowana na podrobach jak w piosence rycha reprezentuj biedę jutro jem jeleninę a pojutrze łososia na obiad mam parę zer na koncie ale co z tego jak mam patologie w rodzinie i to nie ma nic związanego z biedą może nawet bieda byłaby lepsza niż to.

ja w sumie staje się kopią swojego starego mimo iż tego nie chciałem, więc chyba też trochę patola

Gość gość
gość22lataprzegrywu dziś Zjedz kolacje i idź spać.

Gość 43 cm w bicepsie
Za mało onomatoPEJI sluchasz i dlatego jestes taka niedoy****a

Gość gość22lataprzegrywu
pójde jak będę chcieć iść spać za kogo ty się do cholery masz by mi mówić co ja mam robić? spadówa.

Gość gość
OJca ci brak przegrywko i tyle potrzebujesz ojca ktory czasem zlałby cie pasem po tej grubej doopie

Gość gość22lataprzegrywu
w*********j tylko o d****h myślący prawiku. moja dupa jest moja i tylko dla mnie.

Gość gość22lataprzegrywu
i znowu ten karakan 43 cm w g*****e. nie dzięki rychu, ja jestem mam już dzień do d**y i tak więc ja ich też wyjaśnię. ja się szanuję tu bardziej niż ktokolwiek inny nigdy nie dałam tu zdjęć dla poklasku nic tylko ja i moja dusza i ja dla siebie i dla rycha z którym lubię pisać i który dla was jest głupi ale dla mnie nie bo jako jedyny zna prawdę o mnie i nie kwestionuje tego co piszę.

Gość 43 cm w bicepsie
Ty po prostu nje masz się czym chwalić pokrako gruba doopa zryty beret i patologia przy spozyciu

Gość gość22lataprzegrywu
43 cm w gownie które wysrawasz zrozum karakanie że nikt cię nie zaprasza do moich tematów a ty mimo wszystko się wpierdzielasz jak zawsze musiałes sie zakochac we mnie jak ja w tym 17to latku a teraz udowodnij że tak nie jest i w*********j stąd.

43 cm w bicepsie dziś 43 cm w g*****e za taki tekst w rl to bym ciebie wp******il do takiej wyj******o młynka na którym robię dniówki i miałbym w dooopie co by mi za to groziło bo takiego cwela nawet szkoda by nie było nikomu tak tylko się wtrąciłem ale musiałem nie mogłem przejsc obojętnie że takie coś tobą pomiata

Gość gość22lataprzegrywu
takie coś by nigdy mnie nie zainteresowało i gdy widze tylko twoje durne tematy to nie wchodzę w nie hehe a ty się zakochałeś. o k***a kolejny. tylko że tacy mnie nie interesują karakanie.

Gość gość
lepiej zrezygnuje z wizyt tutaj sami psychopaci

Gość gość22lataprzegrywu
dzięki rychu. on nie potrzebuje patologii w rodzinie by być tu niedorozwojem. chyba to jemu mamusia w ciąży piła... :D

Gość 43 cm w bicepsie
22lataprzepływu oczywiście ze sie w tobie zakochalem dlatego tu jestem. ludzie przecież generalnie zakochują sie w osobach ktore nigdy nie widzieli na oczy i ktore to osoby piszą infantylne bzdury w internecie.Mimo ze podają ze mają 22lata to mentalnie mają 12 lat . Oczywiscie ze niedoj*****ie mózgowe jest tym w czym się zakochujemy. masz absolutną racje przegrana istoto z planety alfa centauri w gwiazdozbiorze Oriona. 🖐️