Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kad uciekac?

Polecane posty

Gość gość

Mąż znęcanie się na de mną .Dzisiaj pobił tak że mam dość groził nożem ze zabije.Chce odejść tylko gdzie szukać pomocy?Mam swoje dzieci jedno 5 lat drugie 2 lata.Nikt o niczym nie wie co się u nas dzieje.Zaczęło się jakiś rok temu od popychania i ublizania potem przepraszał i myślałam nie ja jedna inne też tak mają nie odejdę bo gdzie dzieci będę miały byt.No i teraz chce odejść ale gdzie?Ojciec alkoholik mieszka w domu bez prądu i ogrzewania.Mame z tamtad wyrzucił i teraz ona u babci w kawalerce od miasta mieszka.Gdzie szukać pomocy?

Gość gość
policja i niebieska linia, bezwzględnie i nieodwołalnie.

Gość gość
A on teraz zabrał samochód i gdzieś pojechał.Jak zadzwonię ponad godzinę od zajścia też przyjadą?Nie mam świadków ani nic tylko 5 latka widziała no i jeden guz na głowie we włosach nie widać nic.

Gość gość
Nie ma znaczenia. Dzwoń. Mąż nie może czuć się bezkarny. Mam nadzieję, że rozumiesz konieczność rozwodu z nim. Trzymaj się.

Gość gość
Zadzwoń też na niebieską linię, dostaniesz fachową pomoc i wsparcie. Jesteś dzielna i dasz radę. Przytulam. 🌼

Gość gość
Dom samotnej matki, skoro nie masz gdzie, lepiej tam mieszkać w spokoju, niż z Psycholem, teraz nozem ci groził, ale nie wiesz co będzie następnym razem, pomysł o dzieciach

Gość gość
Wiem już podjęłam decyzje.Mam nadzieję że sobie poradzę.Zadzwonię muszę teraz ja a później pewnie dzieci by bił

Gość gość
To jego powinni w********ic z tego domu, a nie żeby kobieta z dzieckiem musiała uciekać.

Gość gość
Dom samotnej matki mam najbliżej w Łodzi to jest 100 km nie mam czy się dostać teraz jak bym pojechała to mogę tam z ulicy iść?Narazie spakuje dzieci i do jakiegoś hotelu taniego moze na weekend no nie wiem co robic?Boję się ze nie poradzę sobie.

Gość gość
Dom jest jego dostał go w spadku jeszcze przed ślubem.

Gość gość
W domu samotnej matki ci pomogą, uciekaj.

Gość gość
Policja przyjedzie przyjęli zgłoszenie mam czekać na patrol w domu

Gość gość
Poradzisz sobie, będzie już tylko lepiej. Jeżeli nie odejdziesz, będzie tłukł Ciebie i Wasze dzieci, a kiedyś może "przez przypadek" doprowadzić do czyjegoś zgonu. Nie pozwól mu na to. Ma poważne emocjonalne zaburzenia, ale Ty nie masz żadnego obowiązku przez to obrywać i cierpieć. Jemu potrzebna będzie terapia, inaczej nie przerwie smutnej pętli dysfunkcyjnych zachowań i rozpieprzy każdy związek, nie tylko ten z Tobą. Dbaj o siebie i o dzieci w pierwszej kolejności. Trzymaj się.

Gość gość
Policja. Niebieska linia. Spakowanie rzeczy Twoich i dzieci. Tani hotel na weekend. Docelowo: dom samotnej matki. Z czasem wszystko Ci się poukłada, obiecuję. Będę się modlić o Ciebie.

Gość gość
Rodziców nie masz? Rodzeństwa? Na policję a potem do rodziny dzwon, niech ci pomogą!!!

Gość gość
Aaa, doczytałam o mamie i babci. Do nich jedz, coś wymyslicie razem. Grunt żebyś odeszła od tego ścierwa.

Gość gość
Dobrze by było, gdyby policjanci mogli zadbać o Twoje spokojne spakowanie się i opuszczenie domu. Jak to mąż zobaczy, może wpaść w jeszcze większą furię. To niebezpieczna sytuacja. Zapytaj, czy by nie mogli zostać z Tobą na czas pakowania rzeczy.

Gość gość
Z jakiego miasta jestes?

Gość gość
Już zaczęłam pakować się jego nie ma policji też.Ale myślę że zdaze zabiorę tylko to co potrzebne najbardziej parę zabawek i jedzenia trochę dla dzieci w razie czego.Na razie wezmę hotel bo do mamy i babci też trzeba dojechać 30 km a nie mam samochodu gdzieś pojechał

Gość gość
Jak mozemy ci pomoc??? Jest nas tu duzo. Napisz. Moja tesciowa maz czasami bil. Do czasu az zlapala za walek I zrobila dzien sprawiedliwosci. Dobrze ze sasiedzi uslyszeli I wpadli bo by go zabila. Od tamtej pory nigdy jej nie uderzyl.

Gość gość
22.28 ekstra teściowa, pozdrów ją ode mnie! Autorko podaj miasto, Masz blisko do Łodzi? Jest Dom Samotnej Matki na Broniewskiego, możesz tam spróbować.

Gość gość
Radomsko.Do łodzi 100 km jakieś.Potrzebuję tylko rady co dalej

Gość gość
Jedź dzisiaj na 2,3 noce do hotelu dostań się tam autobusem lub taksówką potem do domu samotnej matki uciekaj póki nie ma go w domu bo niewiadomo co do łba temu pajacowi przyjdzie

Gość gość
A dzieci śpią i będziesz je budzić czy patrzą na zdenerwowaną matkę, nie wiedzą co się dzieje i płaczą? Podejrzewam prowokację bo dla matki zasadniczą sprawą byłoby jak zorganizować nagły wyjazd z dziećmi w nieznane, w pośpiechu, w nocy, tak żeby nie miały traumy.

Gość gość
www.niebieskalinia.pl Osrodki Interwencji Kryzysowej czyje jest mieszkanie? bylas u lekarza?

Gość gość
Autorko wszystko dobrze? Uciekłaś temu pajacowi? Trzymam za ciebie kciuki