Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku! pomóżcie mi!

Polecane posty

Gość gość

znalazłam się w strasznej sytuacji i bardzo proszę Was o pomoc otóż... zjadłam dzisiaj na obiad około godziny 15 słoik fasolki po bretońsku :o zazwyczaj nie mam żadnych problemów żołądkowych, ale tak koło 17 zaczął mnie boleć brzuch a potem.. masakra. Mam takie wzdęcia, że mój brzuch powiększył się 3 razy i co chwila zbiera mi się na pierdzenie. Gazy są tak śmierdzące, że aż szczypie w oczy :o pije herbatkę na trawienie z koprem i kminkiem, jedna za drugą, zjadłam pół opakowania espumisanu kąpałam się w gorącej wodzie.. Przez jakiś czas było lepiej, ale teraz katastrofa. Przed chwilą przyjechał do mnie mój facet :o powiedziałam, że mam jeszcze pracę do zrobienia przy kompie, żeby tylko nie być z nim w jednym pomieszczeniu. Już trzy razy byłam w łazience, na szczęście te śmierdziele to cichacze, ale za każdym razem muszę wietrzyć i pryskać odświeżaczem. Kiedy to przejdzie bo już nie wyrabiam? Co mam robić? Poprosić żeby pojechał, bo coś mi wypadło? Pewnie jak się położymy to będzie chciał się kochać, oszaleje zaraz :o

Gość gość
Bez ślubu chcesz się pieprzyć?!!g dobrze ci tak!!!

Gość gość
nie ma rady, trzeba to wypierdziec. fasolka bywa zdradliwa dobrze ze gazy uchodza, czasem zatrzymuja sie w jelitach i jest ból nie do opisania. moze lada chwila to minie ;)

Gość gość
To moze trwac do rana to pierdznenie, tak szybko nie przejdzue ;)

Gość gość
to nie wiem co robić, powiedzieć, że się źle czuje i żeby sobie poszedł? będzie chciał wiedzieć co mi jest :o co robicie jak macie wzdęcia przy partnerze? nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji

Gość gość
Takie objawy trwają do dwoch dni az wysrasz to gowno

Gość gość
obrocic to w zart. powiedziec ze zjadlas fasolke i teraz odczuwasz tego smierdzace skutki ;)

Gość gość
To kochasz sie z nim bez krepacji a wstydzisz sie przy nim pierdnac? Co za dziwny zwiazek? Wal smialo jak cie kocha to troche smrodu go nie zniecheci, normalna sprawa.

Gość gość
jak boli mnie brzuch to facet musi sobie iść

Gość gość
Ja mam tak zawsze po fasolce.

Gość gość
O właśnie... Dziwne, że nie wstydzisz się przy nim rozebrać i cuda w lóżku się dzieją, a fizjologia to jakieś tabu.... trzeba było powiedzieć, że Cię brzuch boli i że z przyjemności z kochania dziś nici.... może pomyśli, że chodzi o okres :P