Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szare włosy, co myślicie?

Polecane posty

Gość gość
No naturalny, spowodowany brakiem, zmniejszoną ilością melaniny...która występuje też u osób młodych choć jest domena ludzi starszych.

Gość gość
widziałaś kiedyś siwe włosy? Zupełnie inaczej wyglądają naturalne, silwe włosy i takie które zostały zafarbowane szarym tonerem.

Gość gość
To chyba logiczne że inaczej. Przecież nie napisałam że tak samo, tyle że to jest naturalny kolor. Tak samo jak dużo blondow nigdy nie będzie wyglądać na 100% Natural.

Gość gość
jak tak na to patrzysz...ja jednak trzymam to w tej samej kategorii co różowe włosy chociażby ze zwględu na proces farbowania

Gość gość
Szare wlosy nikomu nie pasuja , polki maja cieply odcien skory przewaznie i szare wlosy nie wspolgraja z cera

Gość gość
Do 20 roku zycia wszystko pasuje :) Pozniej juz tylko wyglada sie glupio, przy szarych wlosach wyglada sie niezdrowo , widac zolta niezdrowa cere i zmarchy na czole i dodaje lat, zawsze wybierajcie cieply odcien, albo bardzo jasny cieply blond albo ciemny cieply blond, rowniez cieple brązy, polki musza miec cieple odcienie

Gość gość
Zimne odcienie pasuja tylko młodym , czarne wlosy nie pasuja polkom , nie wspolgra to z cera :)

Gość gość
Szary kolor pasuje tylko babciom 80 letnim :) pozdr

Gość gość
ja mam zdecydowanie zimny odcien skory i dobrze mi w czarnych wlosach (najlepiej jak jest to naturalny czarny bez niebiskich refleksow)

Gość gość
Serio ktoś odświeża mój temat? :)

Gość Pola24a
mi się tak wymarzyły szare wlosy, że teraz walcze o powrot do normalnego stanu. Kolor wyszedl piekny, ale totalnie zniszczyl moje wlosy. Poki co testuje szampon i odzywke z seboradin regenerujacy. Mam nadzieje, ze to odzywi moje wlosy.