Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szare włosy, co myślicie?

Polecane posty

Gość gość
nie wiem chodzi Ci o mysi? spoko tylko zależy jak właścicielka się czuje ,bo większość farbuje.

Gość gość
Chodzi mi o szary kolor włosów, szarą farbę :) Ostatnio był taki modny.

Gość gość
szczerze to nie , bo to dziwnie wygląda , przynajmniej dla mnie .

Gość gość
Wygladaja swietnie ale tak do 22 roku zycia.

Gość gość
O masz! Mam 23... :P

Gość gość
Ktoś się jeszcze wypowie?

Ja teraz miałam szare. Szybko się pigment wypłukuje i trzeba je znowu tonować. Ale ogólnie fajny kolor.

Gość gość
Ale miałaś długie? Krótkie? Ombre?

Gość mnietowisi
mam takie długie i siwe jako naturalne ale jestem facetem , jak widzę, wiele kobiet ma szare i siwe włosy naturalne i nie farbują , gdy kobieta w wieku 25 lat celowo się posiwia to celowo się postarza i tyle w temacie

gość dziś - mam teraz średniej długości, miałam pasemka wcześniej, więc wyszły w różnych odcieniach szarości.

Gość gość
A ludzie jakoś specjalnie się gapili? Komentowali?

Nie wiem, nie zauważyłam/ Nie mieszkam na wsi, żeby ktoś komentował na głos mój wygląd. Większości znajomych się podobało. Mężowi niekoniecznie.

Gość gość
Ludzie lubią komentować i w tym nie ma różnicy czy wieś czy miasto. Ok, dziękuję za odpowiedź :)

Nie wiem, ja tego nie widzę. Może dlatego, że tu, gdzie mieszkam, ludzie totalnie nie zwracają uwagi na innych. Ja też nie zwracam specjalnej uwagi. No i wisi mi zwiędłym kalafiorem czy się obcym podoba jak wyglądam.

Gość mnietowisi
wybacz, ale popatrzmy z obserwacji wzrokowej faceta na taki przypadek, gdy : - zdrowa fizycznie i psychicznie kobieta w wieku powiedzmy 25 lat zafarbowała włosy na kolor : platyny, szarości, siwy itp. - psychicznie być może dobrze się czuje kobieta z szarością włosów i koleżankom zaimponuje, ale faceci będą uciekać od takiej kobiety , kobieta z siwymi lub platynowymi włosami się kojarzy z wiekiem, z problemami , znane są przypadki, że kobieta w wieku 21 lat z powodu stresów przeżytych jest naturalnie siwa lub platynowa , czasem w wieku 21 lat z powodu problemów i stresu jest także pomarszczona na twarzy , więc, czy warto się postarzać , jeżeli w modzie jest młodość !

Nie każdej kobiecie zależy na uwadze facetów. To raz. A dwa, większości facetów podoba się platynowy blond :D

Gość gość
Jakie herezje ktoś tu pisze! :D A może jestem lesbijką? I nie potrzebuje uwagi faceta?

Gość gość
jak wyżej - trzeba często tonować. Kiedyś miałam, wkurzyłam się i zrobiłam jasnofioletowe :P

Gość mnietowisi
możesz sobie być lesbijką , skoro taka się urodziłaś lub posiadasz nawet chromosomy XXY , nie wnikam ! chodzi o to, że moda jest na młodość , na żywy kolor , natomiast odcienie platyny, szarości , siwe włosy zwyczajnie postarzają

Gość gość
dobra koleś, spadaj, jak ktoś jest młody to nawet w bialych włosach będzie młodo wyglądać

Gość gość
Jestem facetem i mysle o zafarbowaniu na szaro :D

Gość mnietowisi
jak chcesz , Twój wybór ! podpowiem tylko , gdy dziewczyny w wieku 15 - 17 lat trafiały do obozu zagłady w Auschwitz to były siwe a nawet platynowe po DWÓCH miesiącach pobytu , co chcę powiedzieć , chcę powiedzieć jedno , że z siwymi długimi włosami będziesz oceniana przez LUDZI jako chora albo stuknięta i tyle w temacie !

Gość gość
ten koleś jest stuknięty...

Gość gość
przecież Haze mieszka w UK, tutaj ludziom zwisa jak wyglądasz i to jest bosssskie, możesz sobie ubierać się jak prostytutka, menel, modelka albo być facetem i mieć różowe brwi i nikogo to nie obchodzi :)