Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajoma122

Czy warto?

Polecane posty

Gość Nieznajoma122

Hej. Trochę głupio mi pisać na forum o takich sprawach, ale mam wewnętrzną rozterkę i muszę się poradzić kogoś. Niedawno poznałam przez neta chłopaka trochę popisaliśmy i spotkaliśmy 2 razy za każdym razem u mnie i łóżko było głównym punktem naszego spotkania. Niedawno znowu umówiliśmy się i jak przyszło co do czego to mi nie odpisywał... przez 2h wiec go zablokowałam bo mnie zdenerwował dlatego ze odmówiłam dla niego 2 spotkania żeby sie tylko z nim zobaczyć :/ (wiem postąpiłam jak małe dziecko ale on tez tak wcześniej rb ...nieważne). Napisał do mnie gdzieś indziej i ja odp mu spadaj a on na to ok przepraszam i zablokował mnie!! Teraz takie pytanie... czy warto do niego jakoś dotrzeć i starać o dalsza znajomość? Uprzedzam pytania nie to nie ma być jakas wielka miłość. Po prostu lubie spędzać z nim noce i mi sie podoba i tyle.

Gość gość
To po co sie blokujesz jak tobie i jemu chodzi tylko seks.

Gość Nieznajoma122
Bo mnie akurat w tamtym momencie zdenerwował tą całą sytuacją.... to było pod wpływem emocji nic nie poradzę

Gość gość
Warto, abyś poszła po rozum go głowy. Swoją głupotą po prostu grzeszysz.

Gość Nieznajoma122
Nie napisałam tu po to aby ktoś mi prawił kazania... oczekuje jakiejś rady co mam zrobić, a nie tatuśkowania

Gość gość
ona chce jeszcze radę! no nie, są jeszcze jakieś granice, ślepa do potęgi entej

Gość Nieznajoma122
Przyszedłeś tu krytykować i obrażać anonimowo czy jak? Weź popatrz lepiej na sb i jak nie masz nic inteligentnego do powiedzenia to do widzenia!