Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGB

Myslicie ze mozna zakochac sie w kims drugi raz czy raczej to oznacza ze nigdy

Polecane posty

Gość GGGB

nie przestawalo sie tak naprawde kochac tej osoby.?;)

Gość gość
naucz się po polsku pisać serio , i nie zakładaj durnych tematów .

Gość ina®
gość dziś mi sie tez wydaje ze mozna drugi raz,bo byl czas ze raczej malo o nim myslalam...:)

gość dziś bede zakladac takie tematy jakie mi sie podobaja i naucz sie ze znaki interpunkcyjne nie stawiamy po spacji.;)

Czesc GGGB, ogółem nie warto się zakochiwać bo potem tylko serduszko boli ale to tylko moje zdanie nie musisz go brać na poważnie

Dash Rysiu dziś tez mysle podobnie, nie jestem gotowa na zwiazek, chcialam byc sama, bo nie wiem czego chce, ale nie mozna caly czas byc w zawieszeniu-co by bylo gdyby...postanowilam zaryzykowac.;)

no ja się staram nie myśleć co by było gdyby czy gdyby sryby, chyba wiesz o czym mówie xD zaraz spadam bo rano znowu do roboty 🖐️ a Ty się wyśpij i nie myśl o pierdołach bo tylko głowa może boleć

jestem juz przespana, caly czas wyleguje sie w lozku, przez chorobe-to nie sa glupoty tylko sie zastanawiam, bo postanowilismy dac sobie z moim A jeszcze jedna szanse.:)

To życzę szcześcia może jednak opłaci się wejść drugi raz w te samą rzekę :) popisałbym w te sobotni wieczór trochę, ale muszę iść spać bo jutro dniówka więc cze 🖐️

kabaretu ciąg dalszy :) dalej odpisuje sama sobie z rożnych kont :D już nie długo policja wybije ci z głowy wypadasz z gry cyberstalkerko i największa hejterko :D:D

Gość gość
gość 2016.07.22 JA CI KÓÓRWO NIE DAM SPOKOJU !!!!! ZNISZCZE I ZMIAŻDŻE CIE KIEDYKOLWIEK SIĘ POJAWISZ !!!!!!!!!!!! x GGGB rozpiertolilbym ci łeb na grobie twego ojca Katowiczanin 2016.09.30 x gggb kiedy zejdziesz na wylew ściero gość 2015.12.24 Wiesz o tym, że to moje marzenie ? gość 2015.12.24 oby sie moje marzenie spełniło i to szybko... x gggb pomyśl o mnie łamiąc sie dziś opłatkiem, że chce twojej śmierci gość 2016.05.28 strach się bać hehehehehehe usmiech.gif a ty gggb w*********j lepiej na grób twojego ojca cygana szmato !!! gość 2015.12.24 Ze tego ci po prostu życzę na przyszły rok i pisze to szczerze... gość 2015.12.24 jak ja bym chciał, żebyś umarła, boże... gość 2015.12.24 mam nadzieję, że pomyślała o mnie i moim życzeniu usmiech.gif