Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie kocha kolejna sobota przepłakana bo nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość Aniela Mela
E tylko do 30 myślałam że do 50 haha

Gość gość
ja jestem misiem do tulenia

Gość gość
nie możesz na imprezie z kolegami poderwać jakichś dziewczyn? Masz ty wgl jakichś znajomychM

Gość gość
gość dziś jasne, że mam ale nie podrywam bo mam głowie pewnie sobie każda wymaga modela z wyglądu więc po co?

Gość gość
skoro twierdzisz ze każda wymaga modela to jak wytlumaczysz ze nawet ci brzydcy maja kogoś?

Gość gość
gość dziś 30latki się nie licza :)

Gość gość
bo skąd ja mam wiedzieć czy jestem atrakcyjny czy brzydalem? co mi po słowach dziewczyn, że wyglądam normalnie jak chcą tylko przystojniaka?

Gość gość
nie mowie o 30tkach przecież jest masa chłopaków brzydkich po 20tce którzy maja dziewczyny. Ty po prostu musisz być w ch.j cipowaty i takie cieple kluchy z ciebie dziewczyny tego bardzo nie lubią. To czemu na baletach nie poderwiesz żadnej tylko idziesz na latwizne i piszesz? Bo jesteś nieśmiały i ci po wa ty. Cala filozofia. Kobiety lubią silnych samców alfa a ty...emocjonalny i delikatny chłopczyk płaczący w weekend bo nikt go nie chce nie jest kandydatem wartym uwagi sorry. Ale to zalosne. Sam o tym pewnie wiesz.

Gość gość
gość dziś kobiety lubią wrażliwym mężczyzn

Gość gość
kto ci tak powiedział??:o

Gość gość
nie każda lubi wrażliwych , ja nie lubię , ale wczoraj autor pisał ,że leczy się na depresję ,możesz rozwinąć temat?

Gość gość
A mnie wszyscy kochaja!

Gość gość
ale goscih nadr mną. Malo która lubi wrażliwych. Facet MUSi być twardy i tyle. Ma być moim oparciem a nie jakas klucha która beczy :o Cos mi się zdaje ze nie o twój wygląd chodzi. Chłopiec ty jesteś jakąś życiową porażka :o wspolczuje vi

Gość gość
gość dziś czytam sporo o kobietach i widze jakie ideały są wymieniane przez kobiety zazwyczaj chcą trochę faceta z kobiecymi cechami.

Gość gość
facet może być wrażliwy i delikatny .jak bierze male dziecko na ręce lub gdy glaszcze małego kotka. Na codzien ma być twardy

Gość gość
chyba Cię po?je/ba/ło to Ty masz chronić kobietę , być jej obrońcą wspierać tulić , być przy niej ,a nie jakaś ciapa!

Gość gość
gość dziś lepszy wrażliwy facet niż taki co biegami za panienkami co chwile :)

Gość gość
16:35 prawda. Wybacz autorze, ale taki miękki chłopczyk na dłuższą metę jest dla kobiety męczący. Są mężczyźni wrażliwi i twardzi jednocześnie i są też takie psiutki, które chcą przerobić kobietę na 2 mamusię.

Gość gość
autorze nie rozumiesz jeszcze czegos?

Gość gość
gość dziś bzdury opowiadasz biegaj tępaku za modelami jak tak lubisz :P

Gość gość
gość dziś jestem twardy ale w tej sytuacji można być załamany :)jakby miał dziewczynę zupełnie inaczej by to wyglądało pozdrawiam

Gość gość
Zachowujesz się jak mały chłopczyk autorze. Chcesz żyć pod kloszem.

Gość gość
ale czemu ty mówisz teraz o facetach którzy latają za babkami? Nie stać cie na to aby porównać się do normalnego faceta? Cieszy cie to ze możesz napisać o sobie ze jesteś lepszy od takiego psa na suki??:o To tak jakby brzydki facet cieszył się ze i tak jest przystojnieszy od najbrzydszego faceta na ziemi:D jesteś strasznie głupi. Przepraszam ze to pisze ale nie mogę znieść twojej glupoty . Kobieta nie chce delikatnego rozmemlanego faceta rozumiesz? Jakbym chciała kogoś takiego na partnera to nie bylabym hetero. Facet właśnie tym musi się różnic od kobiety. Kurcze chłopie. Baby ci tu pisza a ty dalej nie rozumiesz :o to kto ci cala prawdę powie na ten trmat? kosmita??:o

Gość gość
wiesz w czym tkwi twój problem? ze ty wszystko zwalasz na wygląd. Ale spójrz ile brzydali ma dziewczyny... Ty po prostu musisz być bardzo nie ciekawy z charakteru I czytając co tutaj wypisujesz coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu

Gość gość
Wy myślicie, że będę w związku co chwile ryczał hahahaa i narzekał na świat.

Gość gość
nie chce mi się juz z toba pisac . Mam probe..weź juz nie zakładając tych tematów ze dziewczyny chcą modeli bo to denerwuje tylko ludzi tutaj. 10 w ciągu godziny...co to zmieni jak zalozysz kolejny taki sam temat

Gość gość
gość dziś z charakteru podobny jestem świetny według opinii kobiet.

Gość gość
16:54 tak będzie. Nie bez powodu nie masz dziewczyny. Zrozum, że kobieta nie chce robić za mamusię dla swojego faceta. Tobie trzeba wytrzeć nosek, przytulić do cyca i rozwiązać wszystkie problemy tak by nie narażać cię na stres. Znam faceta, który obiektywnie nie jest nawet przeciętny, ale ma taki męski sposób bycia, że gdyby nie fakt, że ma żonę to sama bym się przy nim zakręciła.

Gość gość
gość dziś nie założyłem dzisiaj ani jednego tematu modelach i nie mam zamiaru mam ochotę wziąć się w garść i zrezygnować z kafe. Jedynie mogę prowadzić bloga i nic więcej

Gość gość
gość dziś i tak latacie za przystojniakami hipokrytki olewając przeciętnych czy brzydkich mężczyzn.