Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarzenkaMa8090

Klocki INCASTRO ???? WARTO ???

Polecane posty

Gość MarzenkaMa8090

Witam :) Zbliżają się urodziny młodego a zaraz świeta Bożego Narodzenia. Mały jest maniakiem klockowym , mamy mnóstwo róznych rodzaji od Lego DUPLO , Lego tych standardowych , plusplusy i inne. Szukamy czegoś nowego bo wszystko do tej pory mały ma opanowane do perfekcji. Dodam ze ma 7 lat :) Ostatnio na targach mielismy okazje chwile pobawić sie klockami Incastro i całkiem mu to szło. Maja dziwny kształt i nie są najprostsze. Stąd moje pytanko :) Czy miał ktoś moze z nimi do czynienia ? Jak tak to jaki najlepiej kupić zestaw i jaka wasza opinia ? :)

Gość gość
Moja siostra je dostała i była zachwycona :D do tej pory wymyśla przeróżne rzeczy. Dorosłych budowanie też wciąga :P

Gość OlkaKrakow
O dzięki za podpowiedź! Pierwszy raz słyszę o tych klockach, a z tego co widzę, są naprawdę fajne. Powoli przymierzam się już do kupowania prezentów pod choinkę. I dla bratanka chciałam kupić właśnie klocki. Tutaj czytałam trochę na ten temat: http://www.hulahop.pl/wiadomosc/jakie-klocki-dla-chlopczyka-jaki-wybor-dla-najmlodszych-2-3-latkow-i-starszych-dzieci/2476/ . Miałam już jakiś pomysł, ale Incastro też na pewno wezmę pod uwagę.