Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

halloween i zdrada

Polecane posty

Gość gość

swiadectwo kobeiety jak zabiała sie na tym swiecie potepionych i otworzyła zło kture opentało jej meza i zdradził ja z ina kobieta ale dzieki now/ene pom/p/ejans/kiej uratowała małzenstwo https://www.youtube.com/watch?v=LZRg68C7b6g

Gość gość
zabawiała na tym swięcie ma byc

Gość gość
miałem przydomek jan budziaszek wytwurnia flaszek pedziłem binber hodowałem marihuane zajmowałem sie okultyzme kiedy jezus wybiera nie muwił kto pujdzie na ochotnika tylko muwił ty i ty oraz ty i na to nie było siły www.youtube.com/watch?v=2851y3l_O4Q

Gość gość
Buahahhahaahaha:D Rydzyk ci mózg wyskrobał? :D

Gość gość
a co ma do tego rydzyk prendzej jezus to rozumiem ale rydzyk tego nie rozumiem

Gość gość
Co ma jezus do halloween? To polskie księdze się kompromitują opowiesciami o bramach dla zlego:D a ze rydzyk najbardziej znany, nawet bardziej od natanka no to rydzyk jej wyskrobal:D

Gość gość
bramy to tylko przenosnie egzorcyzm gdzie egzorcysta kazał wyjsc demonowi kturendy wszedł i wyszedł przez reke i przy okazji urywaja mu palec bo zapomniał powiedziec egzorcysta zeby nie krzywdził przy wychodzeniu xxx a zapewne sie masturbował i dla tego demon wszedł przez reke i dla tego jezus ostrzega Otóż jeśli twoja ręka lub noga jest dla ciebie powodem grzechu, odetnij ją i odrzućBo lepiej dla ciebie, jeżeli stracisz jeden ze swych członków, niż żeby całe ciało twoje miało pójść do piekła.