Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy po trwałej

Polecane posty

Gość gość

Witam Jakiś roki temu zrobiłam sobie trwałą, co okazało się dla mnie wielkim błędem. Efekt był taki, że z moich włosów zrobiły się suche nitki. Próbowałam różnych odżywek, ale zbytnio nic nie pomagało. W efekcie stopniowo ścinałam zniszczone włosy. Teraz pomimo tego, że zciełam już całą trwałą, włosy na końcach pozostają suche i zniszczone. Z kolei te powyżej wręcz odwrotnie, bardzo szybko się przetłuszczają. Muszę je myć codziennie. Czy ktoś miał kiedyś taki problem i może mi doradzić co powinnam zrobić? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Gość gość
Całych włosów czy tylko końcówek? Jeśli tylko końcówek to co powinnam zrobić z tymi powyżej by tak szybko się nie przetłuszczały?

Gość gość
Całych włosów. A co do przetłuszczania to musisz popróbować, możliwe, że po prostu tak reagują na mocny szampon i wystarczy zmienić na łagodniejszy. A inne sposoby masz tu: www.anwen.pl/2013/10/porady-wosowe-u-anwen-wosy.html

Gość tolopenka
Ja nie stawiałabym na olejowanie wlosów które się przetłuszczają. Zobacz sobie w aptekach jest do kupienia seria Bellezza od Biokap. Jest szampon i maska do wlosow rewitalizująco-naprawcze. Odbudowują i odżywiają nawet najbardziej zniszczone włosy.

Gość gość
tolopenka dziś WYPAD stąd ściero spamerska!!! :o

Gość Elizka88
zdrowa dieta i linia do włosów suchych z organicznewlosy.pl Mi one uratowały włosy po tym jak fryzjerka źle rozjaśniła mi włosy i były całe suche i szorstkie. Serio, najlepszy sklep

Gość gość
Koniecznie zobacz sobie ofertę Chantal. Mają świetne maski i odżywki. Mi bardzo pomogły

Gość Cannvas
bardzo dobre rezultaty miałam z szamponem Elastabion z Floslek. Wypróbuj.

Gość KatarinkaPyś
Olejki - najlepsze z organicznewlosy.pl i szampon do włosów zniszczonych. po miesiącu będziesz miała włosy jak nowe :D

Gość MilaMila19
Też polecam sprawdzenie sklepu organicznewlosy.pl Mają super asortyment, bardzo często tam kupuję