Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Co sądzicie o Liroyu?

Polecane posty

Ja szanuje go za działalnośc muzyczną, (szczególnie za ten kawałek :classic_cool: https://www.youtube.com/watch?v=IBz5LYosv9o ) ale jako poseł mnie denerwuje, mam wrażenie że kreuje się na takiego cool ziomka co wszedł do sejmu reprezentować interesy ziomali spod bloku :P I jeszcze te działania na rzecz legalizacji marihuany medycznej - no już prawie uwierzyłam, że chodzi mu o medycyne i wcale nie o to, żeby ułatwić ziomkom spod bloku jaranie, przypodobać się takim ludziom i zdobyć ich głosy :D

wk****a mnie ta jego marihuana medyczna, jakby to miało zbawić kraj. można odnieść wrażenie, że jak pisiory się zgodzą to on się wypisuje z ruchu

Muzyk z niego żaden, polityk jeszcze gorszy. Reasumując: trzymam za niego kciuki, że zrobi coś w życiu dobrego kiedyś. Nie zdegraduje muzyki jeszcze bardziej, nie aktywuje radioaktywnego mułu intelektualnego do głosowania - ot moja opinia.

Gość gość
Jest tysiąc gorszych ludzi od niego.

Dobra, to jakby się wokół Ciebie zaczęło roić - będę Cię krył ;] Ale szybko idzie, myślałem, że z placu zabaw przed siódmą nie wygalopujemy, a tu już furtka.

Gość gość
ja niemyslę ,myslenie boli kurdę :-(

Gość gość
Ja tam go lubie jako posła, nie p******i się w tańcu :D a kedyczna marihuana... hehe wiadomo ze liczba chorych na padaczkę nagle drastycznie wzrośnie :D mi w to graj... tez mam znajomych lekarzy i chetnie sobie zalatwie jakies schorzenie ktore bede mogla leczyc maryśką:)

Gość gość
liroy jeden z mądrzejszych posłów mnie to bardzo zaskoczyło bo myslałem ze to bedzie nastepny pajac sejmowy

Gość gość
Czemu wy w nocy całą noc te komentarze wypisywalișcie co macie jakas bezsennosc?

Gość gość
Scooby jaba dubi kto cie zrobil ty c***u :D