Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze mojej teściowej!!!!!

Polecane posty

Gość OlciaFifolcia
Rotawirus z powodu otwartego okna? Trzaśnięta jesteś

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego sie zgadzasz na takie długie pobyty tam. Nie robisz awantur mężowi z tego powodu. Ja bym robiła.

Gość gość
"Msza trwała ponad 2 godziny dotego było zimno moja córka 5 miesięczna płakała a 3 letni syn miał katar. Mało tego teściowa gadała mi że źle karmię małą, źle przewijam, starszego syna zaniedbuje ,za cienko dzieci ubieram wszystko źle. " No jak sie stoi 2 godzinie na zimnie to trzeba grubo ubierać. Poza tym jak dziecko kąpie to nie zostawiam go w ręczniku w pokoju tylko wycieram i ubieram w piżame. Mam na oku też co się dzieje szczególnie jak ktoś inny niż ja wchodzi do pokoju.

Gość gość
No i zebrało się stado wściekłych kraczących wron, co to nienawidzą teściowej. A ty autorko jesteś najwspanialsza, szczególnie ze swoją ortografią, gamoniu. Dobrze, że inne młode mają zdrowe podejście do życia i otaczających ich ludzi.

Gość kiwi221
Dziś na mszy gdy dzieciom zacznie się już nudzić to po prostu powiedz,że to za długo dla dzieci i idź do domu. A w ogóle to nie rozumiem jak możesz się na to wszystko zgadzać. Nie jedź więcej do teściowej a jeśli już to na bardzo krótko i bardzo rzadko. Te zarzuty od niektórych.......ja rozumiem,że napisałaś wszystkie bolączki na raz,co nie znaczy,że jedno z drugiego wynika.