Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łyżeczkowanie po połogu

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam zabieg łyżeczkowania macicy z resztek łożyska po porodzie. Na kontroli po 6 tyg wyszło że cos tam zostało.Zapomniałam tylko dowiedzieć sie ile czasu musi minąć aż będę mogła wspolżyć. Kontrole mam mieć za 2 tyg.

Gość gość
To nie sprawdzili od razu po porodzie czy całe łożysko wyszło?? u mnie okazało się że łożysko nie wyszło w całości i od razu było łyżeczkowanie. dobrze że nic się nie stało u ciebie przez te resztki. Co do seksu to myślę że najwcześniej po kontroli -teraz masz ranę w macicy.

Gość gość
Zaraz po porodzie miałam ręcznie wydobycie łożyska. Wszystko miało być niby ok a na kontroli w usg wyszło że zalegają resztki. Lekarz dziwiła się że nic mi nie było żadnej gorączki i krwawień.

Gość gość
No wiesz dali d**y. Najwyraźniej nie sprawdzili łożyska. Całe szczęście że nic złego się z tego nie zrobiło. Póki co nie ryzykuj z seksem.

Gość gość
Wiem że może zabrzmi to beznadziejnie ale już tak się cieszyłam że w końcu będę mogła się poprzytulać i trzeba jeszcze czekać :( lekarze to konowały może nie wszyscy ale większość. Podchodzą do pacjentów przedmiotowo. Rzutem na taśmę.