Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą, która chce miłości i związku opartego na jakimś szacunku a nie

Polecane posty

Gość gość

rachunku bankowym, ale kto to rozumie? Nikt. Mężczyźni też są nastawieni na dobrobyt, chcą telewizor na całą ścianę, wygodną kanapę żeby przed nim leżeć i mieć za co zamówić pizzę wielkości opony od traktora. Można narzekać na kobiety że wolą kasę od miłości, ale mężczyźni też wolą coś innego. Mecz i piwo.

Gość gość
juz to slyszelismy, wypiertalaj kobieto:D

Gość gość
nie oglądający meczów i nie pijący piw są zawsze prawiczkami

Gość Gość z klasą
Jedno nie wyklucza drugiego. Musisz być ze wsi, skoro porównałaś wielkość pizzy do opony traktora;) Jednakże prawdziwa miłość nie ma nic wspólnego ze stanem konta bankowego, ale jeśli przy okazji nie świeci pustkami, to jest to miły dodatek. I nic więcej. A plazmę na całą ścianę mam w d... Głowa do góry, normalni jeszcze istnieją.

Gość gość
Bo faceci to takie padalce,że chcą żeby było tak jak sobie zażyczą.

Gość gość
Akurat jestem z dużego miasta, ale to nie znaczy ze nie wiem jak wygląda traktor.

Gość Gość z klasą
Nie chodzi o to, że nie wiesz jak wygląda traktor, tylko o twoje skojarzenie z jego oponą.

Gość gość
Moje skojarzenia to wynik bujnej wyobraźni. Jednym słowo 'duży' kojarzy się z penisem, a innym z wieżowcem. Zresztą co ma traktor do wiatraka?

Gość gość
Mi tam się autorka podoba i też tak myśle.

Gość gość
Porównanie do opony od traktora było śmieszne w tym kontekście

Gość gość
Mężczyźni to świnie. Kobiety są cudowne. Dlatego tak bardzo się lubicie i takie z was wspaniałe przyjaciółki.

Gość gość
Jestem facet i chce tak jak Ty autorko

Gość gość
gość dziś Jestem facet i chce tak jak Ty autorko v Czyli nie masz pieniędzy, nie masz samochodu, nie masz mieszkania, masz 120cm wzrostu i chcesz żeby Ciebie pokochać i też będziesz mnie kochał?

Gość gość
A teraz cicho, ja coś Wam powiem :) Znam mężczyzn i bogatych i przystojnych i z własnymi mieszkaniami, samochodami, którzy na temat pieniędzy nie rozmawiają, ludzie na poziomie, mają inne tematy. Nauczcie się w końcu. Istotne dla Was powinno być to, czy lubicie w ten sam sposób spędzać wolny czas. Ja np. lubię razem oglądać seriale, pizzy nie lubię, piwa też nie, ale umiem gotować i to dobrze, i zawsze coś jem przed telewizorem z moim mężem, popijamy herbatkę.. a wcześniej? Pił piwo, jadł pizzę, brzuch rósł, a teraz codziennie siłowania i j.w. Z miłości zmieniają się i kobiety i mężczyźni.

Gość gość
gość dziś Oto prawdziwa kobieta. Czytajcie i uczcie sie. Takie właśnie kobiety nie są samotne.

Gość gość
19,18 jest dużo lepiej niż to opisałaś ale kochał będe.