Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje miesieczne oplaty wynosza miesiecznie majsymalnie 1000zl

Polecane posty

Gość gość

ze wszytkim czy to dużo czy mało.?

Gość gość
Za wynajem czy swoje?

Gość gość
swoje. do tego telefony 2. a w tym miesiącu 150zł na stroj dla corki.

Gość gość
Moje były ok 1200 zł teraz mam 700 wywalić łam stacjonarny tel licznik założyłam na doładowanie założyłam sobie inne tv i net tańszy a programów i szybkość netu ok komórkę na kartę .Czynsz mi spadł o ponad 100 bo wywaliłem wannę mam prysznic.Mieszkanie moje bez kredytu.

Gość gość
Dom bez kredytu. podatek 55 złoty rocznie, prąd 200 miesięcznie, woda 78 co 2 miesiące , śmieci 54 zł co 3 miesiące. to moje opłaty stałe, internet 59 zł miesięcznie.

Gość gość
Ja mam czynszu 730zł(woda z nitki)-62m mieszkanie , prąd ok 70miesięcznie, gaz co 2miesiąc 65zł, telewizja 70, internet 60, telefony 150zł. Kredytu brak.

Gość gość
Strasznie tanio w tej PL jest. I zarobki cały czas idą w górę.

Gość gość
Ja mam też prąd na kartę to mnie zjechali tu ze patologia jestem i margines społeczny to była mija decyzja i musiałam za niego płacić . wciskali mi ze tylko ci co nie płacą dostają taki g****o prawda. czynsz mam teraz zima 450 latem 290 . tv internet telefon stacjonarny w pakiecie to ok 100 msc . PRĄD od 80zl msc max do 100 zł zależy jakie opłaty za przesył. i gaz 45 zł raz na dwa msc . MIESZKANIE 60 m .

Gość gość
Co to jest prąd na kartę?

Gość gość
jak z telefonem na karte. ladujesz kodem np. za 20 złi się wylacza prad jak zużyjesz.

Gość gość
Prąd na kartę to jest taki licznik co sama doładowujesz, czyli kupujesz albo przez net albo w sklepie w kiosku . Wbijasz w licznik kod tak podobnie jak w telefon. Ja musiałam założyć taki licznik bo wyjeżdżam na rok i stwierdziłam ze wole sobie doładować niż płacić rachunki wg prognozy czyli ile wg Energa może zużyje i placilam po 300 -400 zł a teraz za 100 sobie doładuje i mam na bardzo długo .

Gość gość
Widzisz koleżanko wyżej ludzie się nie znają .licznik patologia ale że za niego trzeba 500 stów wywalić od razu to nie wiem czy patologia ma .Ja pisałam normalnie podanie o licznik i placilam za niego .ludzie to ciemniski są.

Gość gość
No ja też złożyłam podanie . Ale mnie tu zbesztali wieśniaki ze pewnie jestem z patoli i mieszkam w zęzach czy tam barakach socjalnych :O Nie wiem co to za ujma mieć taki licznik :D

Gość gość
Zazdroszczę... ja płace 800 zł sam czynsz plus prąd,gaz,dwa telefony,internet i benzyna jakieś 500 zł /mc (dwa auta ). Nasze mieszkanie ale co z tego jak koszty sa ogromne (centrum miasta )

Gość gość
dla mnie to byłoby dużo, mieszkam z matką i synem, na mc w przeliczeniu to nam wychodzi ok. 60 zł prąd, 50 zl woda, 60 zl gaz, 50 internet, 36 smieci, telefon mój to 10 zł ok.- b mało gadam, z opłaty za abonament rtv jesteśmy zwolnieni... byłoby super, tylko ogrzewanie na gaz... kiedyś cały dom ogrzewaliśmy to było na sezon ok. 4 tys, teraz chyba tylko dol będzie ogrzewany, to chyba na mc w rozliczeniu rocznym dodatkowe 180 zł...

Gość gość
gość dziś dobry żart, brawo!!! :D

Gość gość
Można bardzo zaoszczędzić na ogrzewaniu wybierając takie rozwiązanie jak ciepło sieciowe. Mnie dostarcza je firma http://www.termika.pgnig.pl/ i jest to bardzo ekonomiczne rozwiązanie.