Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisać do niego po 2 latach, czy odpuścić?

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu wyznałam mojemu bliskiemu przyjacielowi, że go kocham. On tego nie odwzajemnił i nasz kontakt się urwał. Teraz jednak widuję go coraz częściej i zdałam sobie sprawę, że tęsknie, i chciałabym odnowić relacje. Mam jednak świadomość tego, że on może już o mnie nie pamięta i nie jestem już mu potrzebna. Mam pustkę w głowie. Co zrobić?

Gość gość
Dla własnego dobra odpuść sobie, po co przyjaźnić się z kimś kogo się kocha a z kim być nie można? Taka znajomość źle odbija się na psychice.

Gość gość
zwykle jestem za tym, żeby się odzywać, rozmawiać, ale w tym przypadku - odpuść sobie. na pewno nic z tego nie będzie, tylko będziesz cierpieć.

Gość gość
I po co ty chcesz odnawiać tą znajomość? łudzisz się że może jednak zmieni zdanie i cię zechce? Częsty kontakt z osobą do której się coś czuje, a która nie odwzajemnia naszych uczuć tylko nas blokuje, bo zamiast zapomnieć i rozglądać się za kimś nowym, ty będziesz żyć marzeniami że może kiedyś się uda.

Gość gość
hej hej hej. sluchaj wiem, ze jest ciezko jesli sie do kogos cos czuje, ale lepiej sobie dac spokoj. pisze to jako gosc ktory kocha jedna osobe od 6 lat... 3 lata w zwiazku z nia.. 3 lata jest z innym a dalej do mnie pisze... od miesiaca dalem sobie spokoj i widze, ze jest co raz lepiej co raz lepiej sobie z tym radze co raz wiecej nowych znajomosci co raz wiecej szczescia z nastepnego dnia samotnie... teraz pisze sama, ale sie nie poddaje i ide dalej chociaz wiem ze z tego nic bedzie. jesli znowu zaczniesz sie o niego starac i zrobisz z siebie idiotke bedzie co raz gorzej uwierz mi. DAJ SOBIE SPOKOJ!!

Gość gość
stalkerze miękka fajo tylko na tyle cie stać? mógłbyś teraz grzac się że mną w wyrku to ty jak ostatnia pissda klepiesz posty. jaki ty jesteś kuhwa żałosny naprawdę :-/ przyciągam same pissdeczki nieskonkretyzowane

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak on zareaguje , jak do niego napiszesz i czy on będzie odwzjemniał Twoje uczucie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Tak odpuść sobie albo napisz do wróżki a nie do niego bo innej opcji nie ma:D:

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic,czy napisac czy nie,co on mysli i czuje, napisz do mojej wrozki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl