Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ironicznamysz       official

Kupilam dynie :)

Polecane posty

Gość gość
Swietujac halloween skazujesz sie na wieczne potepienie.

Gość gość
ironicznamysz official dziś gość - jest XXI wiek. nikt juz nie wierzy w ten belkot gloszony przez KK, ze halloween to zlo. x Tak jest XXI wiek i ciemnota jak malo kiedy.Tez sie kiedys jaralam halloween,ale przejrzalam na oczy.

Gość gość
cześć Czesiek Kukawski a po kiego ci dynia?wyżłobisz ją i będziesz z niej chlał?

Gość gość
Ja mam 4 dorodne dynki jedną już wycięłam 3 zjem ;) bardzo prosze o przepis na dzem z pomaranczą

Gość gość
piekę chleb z dyni.

Gość gość
ironicznamysz official dziś gość - czy od halloween ktos umarl? sa ofiary? szatan cie kiedys napadl? szczerze, wspolczuje ci, ze jestes taka zastraszona, ale w tym swiecie nie ma naprawde nic zlego. x Nie jestem zastraszona tylko swiadoma niektorych rzeczy.Obchodzenie halloween jest niezgodne z wiara chrzescijanska,a co za tym idzie stanowi zagrozenie duchowe dla osob,ktore sie w to "bawia".Ale czlowiek sie bawi,dopoki cos sie nie przyczepi a potem bedzie bieganie do egzorcystow.

Gość gość
inaccessible89 dziś Większość osób jedynie obchodzi dobrą zabawę, więc nie masz co panikować. x No widzisz,mylisz moja szczerosc z panikowaniem :) Ludze mysla,ze jedynie sie "swietnie"bawia a narazaja sie tym na dzialanie demoniczne.Wystarczy samo branie w tym udzialu.