Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się zamieszkać z moim facetem

Polecane posty

Gość gość

On lubi do późna oglądać telewizor, nawet do godziny 1 w nocy. A ja lubię iść spać ok godz 23 i potrzebuję absolutną ciszę żeby zasnąć. Gdy spędzamy razem weekend wracam do domu niewyspana i cieszę się z powrotu do swojego łóżka. Jak my ze sobą wytrzymamy? Przecież to nie jedyna różnica między nami ale ta mnie jakoś wyjątkowo drażni.

Gość gość
Mieszkanie dwu pokojowe, ty w jednym pokoju, on w drugim, co za problem?

Gość gość
Zamieszka z nim i Odrazu pojdzie do innego pokoju? Szok !

Gość gość
jest cos takiego jak mieszkanie 2-pokojowe, może słyszałas? Serio nie trzeba mieszkać w jednej izbie w 6 osób i 2 kozami.

Gość gość
Telewizor rozdzielił moje małżeństwo. Tak, niestety przegrałam z tv. Smutne, ale prawdziwe.

Gość gość
Co z tego, że 2 pokoje? kiedy trzeba wynieść się na siłę do drugiego łóżka? Nie o to chodzi w małżeństwie chyba?

Gość gość
Bylo niedawno takie prowo tylko pisane jakoby przez faceta.

Gość gość
A to on koniecznie musi oglądać telewizję w sypialni bo w innym pokoju program już nie będzie tak samo ekscytujący? Czy będziecie mieć jeden pokój do dyspozycji?

Gość gość
a moje chrapie,no i nawet pokoje by nie pomogły,wole spotkania ,dziekuje powodzenia

Gość gość
Nie wiem o co wam chodzi. Jak nie mam ochoty oglądać tego co mój facet to biorę książkę i idę do drugiego pokoju i nikt problemów tutaj nie robi. Takie z was bluszcze że non stop musicie siedzieć z facetem nawet jak nie macie ochoty?

Gość gość
Hehehehe zmień faceta. Albo nie doroslas albo nie wiem. Po co być z kimś gdzie dzieli Was tyle "dziwnych roznic"?

Gość gość
A co jest złego w tym, że ona spałaby w innym pokoju? Facet skończyłby oglądać i poszedłby spać obok niej.

Gość gość
Ja p*****le, ludzie, wy zyjecie w jakis lepiankach, że macie takie problemy? Ja lubie posiedziec sobie na necie/oglądać tv/słuchac muzyki/ do północy albo i dłużej. Mąż lubi sobie pospac i chodzic spac o 21-22. Mamy dwupokojowe mieszkanie - sypialnie i salon z tv. Wieczory spędzamy w salonie a jak mąż zrobi się senny to idzie spac do sypialni a ja sobie dalej buszuje. No szokujące rozwiązanie