Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgosciowa

Ile mniej więcej czasu przebywają wasze niemowlaki na brzuszku?

Polecane posty

Gość gośćgosciowa

Wpisujcie wiek w miesiącach i ile srednio minut w ciągu dnia

Gość gość
Ciągle lezy na brzuchu. Jak położe na plecach to się przerwaca na brzuch i poznaje świat. Ma tak od kiedy skończyła jakies 3,5 miesiaca. Teraz ma 5

Gość gość
Do 3 miesiąca max 2 min kilka razy dziennie. W 4 miesiącu już potrafił 10 min wyleżeć, a w 5 już dłużej bo zaczął pełzać

Gość gość
Mój ma 6 miesięcy leży mniej więcej pól godziny dziennie. Więcej nie chce. Gdy miał 2-3 miesiące leżał więcej ale mu się zmieniło.

Gość gość
moja ma 4 miesiace, wytrzyma max 2-3 minuty na brzuszku okolo 3 razy dziennie

6 skończy 3m-ce. do 10 minut moze leżeć a moze i dluzej by leżała Czasu z zegarkiem w ręku nie mierzyłam.. A klade ja rzadko bo z 3 razy na dzien. Musze to zmienic

Gość gość
Up

Gość gość
Moja urodzona w 34 tc na poczatku jak ją kładłam na brzuchu to był płacz i generalnie tak dziennie to leżała 8 razy po dwie minuty więc niewiele jak miała skończone 6miesięcy to umiała się przewrucić sama z pleców na brzuch więc już jak ją kładłam na plecy to ona automatycznie na brzuch się przekręcała i juz wytrzymywała 5minut ale potem był płacz i musiałam ja brać.Po dwuch tygodniach zaczeła się obracać w drugą strone i tak polubiła leżenie na brzuchu że bez przerwy leżała potrafiła się przez półtora godziny przebawić w łużeczku zabawkami leżąc na brzuchu i kiedy miała ochotę to sie obracała na plecy i otpoczywała a po chwili znów się przekręcała. Przebranie pampersa z kupy to kombinacja alpejska bo ona zaraz się na plecy przekręca.Ma teraz skończone 8 miesięcy sama jeszcze nie siadnie i nie garnie się do siedzenia nie lubi siedzieć na kolanach woli raczkować po mieszkaniu.

Gość gość
Up